Pikabu -> Povišan sladkor (19.10.2004 19:12:54)
|
Želim vama čim boljše vrednosti. No, jaz še nisem čisto rešena. Imam sedaj po porodu ponovno testiranje, da vidimo, če je šlo res za nosečniško sladkorno ali je kar prava. Sicer lahko sedaj jem normalno, mi je celo rekla zdravnica, da naj jem sladko, da bo test bolj realen, jaz pa vseeno malo pazim, čeprav mi sladko zelo paše. Jaz imam to testiranje naslednji teden, tako da do takrat pazim, potem pa upam, da bom lahko normalno jedla in da bo vse v redu. Pa še to. Če se vama izkaže, da imata povišan sladkor in bosta dobili aparatek za merjenje, naj vaju ne zavedejo vrednosti. Meni je bil zelo v potuho, ker mi je kazal nizke vrednosti in sem mislila, da lahko vmes pojem tudi kaj sladkega. Kasneje se je izkazalo, da mi je zelo narobe kazal, jaz sem si pa toliko sladkorja nabila, da sem dobila inzulin. Treba je biti res pozoren, da ne postane aparat v potuho. Meni so aparatek zamenjali, ampak je vseeno potrebno paziti. Nekaj odstopanj je vseeno od laboratorijskih merjenj. Veliko sreče na testih.
|
|
|
|