Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 13:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali naj v stekleničko dam prah in v termovko prekuhano vodo? Doma namreč prekuhano vodo čez dan hranim v termovki. Tako. Tako je mislim da Spliš delala, kar pomeni, da je vse O.K.
|
|
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 13:43:32
|
|
|
|
žarnica
|
tudi jaz sem tako delala in je bilo vse vredu
|
|
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 14:05:45
|
|
|
|
irena111
|
ce grem za krajsi cas od doma dam prekuhano vodo v flasko, mleko v prahu pa vzamem s seboj, oz imam taksno posodico(spar) kjer si doma pripravis dozice in nato samo vsujes v steklenicko. drugac pa imam vedno s seboj termovsko.
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 14:48:42
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mi smo imeli mleko v prahu v steklenički, zraven pa malo termosko 3 dc in 0.5 l stekleničko hladne vode. Bilo kje in bilo kdaj smo brez problema zmešali hrano katero sem lahko takoj dala svoji hčeri in to sveže pripravljeno.
|
|
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 14:51:14
|
|
|
|
TVN
|
Jaz sem pripravila prekuhano vodo in jo dala v termosko, vzela posodico s prekati (tako kot jo opisuje Irena111) ali pa zgolj samo eno stekleničko in vanjo vsula mleko (to le v primeru res kratkega potepanja). Kasneje sem uporabljala tudi termosko, ki ima v pokrovčku skrito dozirno posodico in posledično nisem potrebovala dodatne posodice za mleko. Ko pa smo šli na potovanje, sem imela s sabo pakirano baby vodo, pa grelec stekleničk in sem obroke sproti pripravljala.
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 15:56:18
|
|
|
|
Tadeja
|
Tudi jaz sem jemala s seboj termosko s prekuhano vodo. Adaptirano mleko sem dala v posodico ter priložila merilno žličko. Tako smo se lahko potepali brez problema. Bebica je dobila svojo mlečno dozo in potem dremala ali pa gledala okoli sebe. Je zelo dobro prenašala avto in sprebembo okolja in ritem vsakodnevnika. Midva sva pa tudi uživala, da smo se lahko brezskrbno potepli .
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 24.7.2006 21:06:01
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem delala enako kot ostale... drugace pa Philips prodaja grelec za steklenicke, katerega lahko "vstekas" v vticnico ali pa tudi v vzigalnik v avtu (2 v 1 grelnik)
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 27.7.2006 13:02:02
|
|
|
|
Dja
|
Vsem hvala lepa za izčprne odgovore. Že prakticiramo.
|
|
|
|
RE: Potovanje s stekleničko 30.7.2006 9:14:24
|
|
|
|
fidko
|
Pozdravljene! Naš dojenček je bil en mesec hranjen z mojim mlekom na kar je pediater ugotovil, da ni nič pridobil na teži in smo morali v kratek čas v bolnišnico. Tam je najprej pil pri meni 10 min in spil komaj 40 ml nato sem morala dodajati aptamil po flaški. Sčasoma mi je mleka skoraj popolnoma zmanjkalo. Nabrizgam si ga samo še za pol obroka na dan tako, da se naš sonček hrani skoraj v celoti po flaški. Moje mleko dobi le za posladek, če bi temu lahko tako rekli. Midva zelo veliko potujeva od babice do babice, bili smo tudi že na morju. Na pediatrični kliniki sem morala iti v mlečno kuhinjo, da so mi povedali kako pripraviti mleko. Tam mi je strokovnjakinja rekla, naj si mleko (uporabljam aptamil) pripravim za 24 ur, da nimam toliko dela vsakič, ko je otrok lačen. Tako imam več časa da se z njim igram in da sva na sprehodu. Ko greva na sprehod vzamem pogreto stekleničko z mlekom in jo dam v termovko (imam jo od aventa), ki sicer ne zadrži vse toplote a je vseeno bolje kot nič. Naš sonček je sedaj star 10 tednov in lepo napreduje ter mu nič ne manjka. Olajšajte si delo in več časa preživite v igri z otrokom, masažo otroka ali pojdite na sprehod. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?