fidko -> RE: Potovanje s stekleničko (30.7.2006 9:14:24)
|
Pozdravljene! Naš dojenček je bil en mesec hranjen z mojim mlekom na kar je pediater ugotovil, da ni nič pridobil na teži in smo morali v kratek čas v bolnišnico. Tam je najprej pil pri meni 10 min in spil komaj 40 ml nato sem morala dodajati aptamil po flaški. Sčasoma mi je mleka skoraj popolnoma zmanjkalo. Nabrizgam si ga samo še za pol obroka na dan tako, da se naš sonček hrani skoraj v celoti po flaški. Moje mleko dobi le za posladek, če bi temu lahko tako rekli. Midva zelo veliko potujeva od babice do babice, bili smo tudi že na morju. Na pediatrični kliniki sem morala iti v mlečno kuhinjo, da so mi povedali kako pripraviti mleko. Tam mi je strokovnjakinja rekla, naj si mleko (uporabljam aptamil) pripravim za 24 ur, da nimam toliko dela vsakič, ko je otrok lačen. Tako imam več časa da se z njim igram in da sva na sprehodu. Ko greva na sprehod vzamem pogreto stekleničko z mlekom in jo dam v termovko (imam jo od aventa), ki sicer ne zadrži vse toplote a je vseeno bolje kot nič. Naš sonček je sedaj star 10 tednov in lepo napreduje ter mu nič ne manjka. Olajšajte si delo in več časa preživite v igri z otrokom, masažo otroka ali pojdite na sprehod. lp
|
|
|
|