Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posvetovalnica - 9. mesecev 11.5.2005 14:17:16
|
|
|
|
anitaz
|
Bravo!!!lepo napreduje tvoja pikica!!!KAr tako naprej!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Posvetovalnica - 9. mesecev 11.5.2005 14:22:11
|
|
|
|
amadeusa
|
ne davaj kapljic ad 3 preberi si debato ni dihal 2. del avtor nedelja, no jaz jih svoji hčeri nisem in ko sem to čitala sem vesela da ji nisem, florove tableta pa tudi niso zdrave, ker vnos flora v telo povzroča raka, to so dokazale študije in tudi moja zobozdravnica mi je rekela da ni potrebe da se to daje malim otrokom pa ima sama isto starega otroka ona pa že ve.:zmeden2:moje mnenje
|
|
|
|
Posvetovalnica - 9. mesecev 11.5.2005 15:10:46
|
|
|
|
Maxica
|
No, fino, da sta lepo opravili. Midva sva jo imela prejšnji četrtek, ima pa :duda: 75cm in 9800g. A sta morali kaj posebnega delat v posvetovalnici oz.je delala zdravnica z njo kakšne posebne vaje ali teste? Mene je samo povprašala, ali se že postavlja na noge, ali se kaj oglaša, ali kaj pozdravlja itd. Da bi pa vse to sama preverila, pa ne:(:grrr:. Tabletke za zobe sva midva dobila že pri šestih mesecih, pa sem se odločila, da mu jih tudi ne bom dajala. Iz že znanih razlogov. Itak pa še nima nobenega zobka. Kapljice AD3 pa midva jeva po pet zjutraj in pet zvečer. Jih kapnem na žličko in mu pomešam malo čaja zraven, pa je opravljeno.:bravo: Pa-pa tudi od nas.:sloncek:
|
|
|
|
Posvetovalnica - 9. mesecev 11.5.2005 16:48:26
|
|
|
|
urši*
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vsem :duda:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?