|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posvetovalnica - 9. mesecev
11.5.2005 14:00:10   
Blink1
Da sporočiva kako je bilo na posvetovalnici.

Velika: 70 cm,težka: 8.880 g. Prava korenjakinja, ne?

Dobili sva te tabletke za zobe...Kako in kdaj jih naj dam? Zdravnica je rekla, da naj jo zdrobim. A jih dam dopoldne?

Dozo AD3 smo povečali na 10 kapljic. A jih lahko dam v čaj in jih spije čez dan?

No, na koncu sva zdravnici seveda na veliko pomahali pa-pa:bravo::bravo:

Lp
Nina & Neja:sloncek:
Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.5.2005 14:17:16   
anitaz
Bravo!!!lepo napreduje tvoja pikica!!!KAr tako naprej!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2005 14:22:11   
amadeusa
ne davaj kapljic ad 3 preberi si debato ni dihal 2. del avtor nedelja, no jaz jih svoji hčeri nisem in ko sem to čitala sem vesela da ji nisem, florove tableta pa tudi niso zdrave, ker vnos flora v telo povzroča raka, to so dokazale študije in tudi moja zobozdravnica mi je rekela da ni potrebe da se to daje malim otrokom pa ima sama isto starega otroka ona pa že ve.:zmeden2:moje mnenje

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2005 15:10:46   
Maxica
No, fino, da sta lepo opravili. Midva sva jo imela prejšnji četrtek, ima pa :duda: 75cm in 9800g.
A sta morali kaj posebnega delat v posvetovalnici oz.je delala zdravnica z njo kakšne posebne vaje ali teste? Mene je samo povprašala, ali se že postavlja na noge, ali se kaj oglaša, ali kaj pozdravlja itd. Da bi pa vse to sama preverila, pa ne:(:grrr:.
Tabletke za zobe sva midva dobila že pri šestih mesecih, pa sem se odločila, da mu jih tudi ne bom dajala. Iz že znanih razlogov. Itak pa še nima nobenega zobka.
Kapljice AD3 pa midva jeva po pet zjutraj in pet zvečer. Jih kapnem na žličko in mu pomešam malo čaja zraven, pa je opravljeno.:bravo:
Pa-pa tudi od nas.:sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2005 16:48:26   
urši*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vsem :duda:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2005 10:27:32   
Blink1
Ola

Ja, v posvetovalnici ni rabla nič delat. Zdravnica je le vprašala če se postavlja na noge, če sedi, se oglaša. Tudi ni preverila.

Tabletke za zobe ji bom jaz dajala. Po 2 na teden. AD3 pa tudi.

Lp
Nina

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?