Posvetovalnica - 9. mesecev (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Blink1 -> Posvetovalnica - 9. mesecev (11.5.2005 14:00:10)

Da sporočiva kako je bilo na posvetovalnici.

Velika: 70 cm,težka: 8.880 g. Prava korenjakinja, ne?

Dobili sva te tabletke za zobe...Kako in kdaj jih naj dam? Zdravnica je rekla, da naj jo zdrobim. A jih dam dopoldne?

Dozo AD3 smo povečali na 10 kapljic. A jih lahko dam v čaj in jih spije čez dan?

No, na koncu sva zdravnici seveda na veliko pomahali pa-pa:bravo::bravo:

Lp
Nina & Neja:sloncek:
Nina

anitaz -> Posvetovalnica - 9. mesecev (11.5.2005 14:17:16)

Bravo!!!lepo napreduje tvoja pikica!!!KAr tako naprej!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

amadeusa -> Posvetovalnica - 9. mesecev (11.5.2005 14:22:11)

ne davaj kapljic ad 3 preberi si debato ni dihal 2. del avtor nedelja, no jaz jih svoji hčeri nisem in ko sem to čitala sem vesela da ji nisem, florove tableta pa tudi niso zdrave, ker vnos flora v telo povzroča raka, to so dokazale študije in tudi moja zobozdravnica mi je rekela da ni potrebe da se to daje malim otrokom pa ima sama isto starega otroka ona pa že ve.:zmeden2:moje mnenje

Maxica -> Posvetovalnica - 9. mesecev (11.5.2005 15:10:46)

No, fino, da sta lepo opravili. Midva sva jo imela prejšnji četrtek, ima pa :duda: 75cm in 9800g.
A sta morali kaj posebnega delat v posvetovalnici oz.je delala zdravnica z njo kakšne posebne vaje ali teste? Mene je samo povprašala, ali se že postavlja na noge, ali se kaj oglaša, ali kaj pozdravlja itd. Da bi pa vse to sama preverila, pa ne:(:grrr:.
Tabletke za zobe sva midva dobila že pri šestih mesecih, pa sem se odločila, da mu jih tudi ne bom dajala. Iz že znanih razlogov. Itak pa še nima nobenega zobka.
Kapljice AD3 pa midva jeva po pet zjutraj in pet zvečer. Jih kapnem na žličko in mu pomešam malo čaja zraven, pa je opravljeno.:bravo:
Pa-pa tudi od nas.:sloncek:

urši* -> Posvetovalnica - 9. mesecev (11.5.2005 16:48:26)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: vsem :duda:

Blink1 -> Posvetovalnica - 9. mesecev (12.5.2005 10:27:32)

Ola

Ja, v posvetovalnici ni rabla nič delat. Zdravnica je le vprašala če se postavlja na noge, če sedi, se oglaša. Tudi ni preverila.

Tabletke za zobe ji bom jaz dajala. Po 2 na teden. AD3 pa tudi.

Lp
Nina

Stran: [1]