Bonnie_RR
|
Js sem rodila februarja lani in sem glede na to, da sem bila tam kar 16 dni, spoznala verjetno vse zdravnike in medicinske sestre (razen tistih, ki sodelujejo pri naravnem porodu). Velika večina je zelo vredu in so zelo prijazni, celotno podobo sta (takrat) kazila samo 1 otroška medicinska sestra - starejša, črna, južni naglas, mamice je kar naprej nadirala (eno v sosednji sobi je nadrla, da kaj se joče namesto, da bi dojila, da naj neha jokat, če misli dojit, ali pa naj kar takoj pove, da dajo dojenčku flašo , meni je nekaj težila, da ne more biti v zaprtem prostoru, ker jo muči menopavza , ko sem fasala mastitis, mi je pa en dan malo pred osmo zvečer (konec njene smene) dala črpalko na maximum, da bi bilo hitreje in mi tako ranila bradavice, da so mi čez nekaj dni dol padle kraste velike kot prsni kolobar . O bolečinah raje ne bi. No, pa še 1 zdravnik je bil pravi . Nikakor se ne morem spomnit priimka (če ga katera omeni, se bom takoj spomnila), je pa starejši, siv, mislim celo, da je prestojnik oddelka (nisem ziher). Ko so me sprejeli noter, me je on pregledal in ko sem mu povedala, da v nosečnosti nisem jemala folne kisline (mi je ni G nikoli omenila), me je takoj blesavo pogledal in pripomnil, da to jemlje vsaka odgovorna nosečnica . V času ko sem bila pa noter, se je pa moj celo raz nanj, ker je bil čist bogi od skrbi, ker mi nobena zdravila niso pomagala in sem bila res ful slaba, on mu je pa baje brezbrižno rekel, da probavajo neke kombinacije z antibiotiki, da pa ni ziher kako bo, lahko da mi tud ne bojo mogli pomagat, da bomo pač videli, kako bo, pa da on ne more nič pomagat... Pavičevićeva mi je bila pa zelo ok in do mene zelo prijazna.