anika87
|
Še ena zadovoljna novopečena brežiška mamica . Rada bi pohvalila vse osebje brežiške porodnišnice, ker so res prijazni, človeški, ustrežljivi in pomagajo kolikor se da, posebno pohvalo pa moram izrazit sestri Slavici, ki mi je ogromno pomagala pri dojenju, saj mi je bilo res ful težko, Nejko pa je bil pravi zaspanček, prav tako se zahvaljujem mojemu ginekologu dr. Šehoviču, da mi je pomagal, da sem končno tudi jaz dočakala tega svojega sončka živega in zdravega. Tudi meni je pasalo, da so ga občasno odnesli, sploh v tistih dveh dneh, ko je pol dneva prejokal, verjetno ga je matrala prebava , da sem si malo spočila... Sicer sem pa ga mela večji del dneva pri sebi, tudi zadnji dan potem celo noč. Čez dan sva veliko spala skupaj v veliki postelji, kjer je bilo čisto dovolj prostora, Nejc je imel 3/4 postelje za sebe, za mene pa je tudi ostalo še dovolj ob robu postelje . Mimogrede, super je to, da si lahko vzameš kar rabiš kar sam in kdaj hočeš, kolikor hočeš, vse je na hodniku (vložki, srajce, hlačke, brisače), pa tudi te nove postelje so enkratne, saj si lahko sam naštimavaš, da ne rabiš vedno prosit sestre za dvigovanje, spuščanje... Pa fajn ograjice imajo, da lahko otroka pustiš, dokler skočiš lulat, kakat, stuširat se...
< Sporočilo je popravil anika87 -- 19.7.2009 16:03:36 >
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|