bujz
|
Pozdravljene, berem te vaše pohvale o PORODNIŠNICI BREŽICE, pa bi še jaz nekaj dodala: vse otroke sem rodila v naši mali kliniki, in vse pohvale za celotno osebje, od strežnic, sester, babic, zdravnikov ..... Vedno, ko sem prišla rodit, sem imela v sebi strah, kaj bo z mano, če mi bodo pomagali, če ne bodo sestre in babice nervozne itd., če jih bom kaj vprašala, ampak je bil strah vedno odveč. Resnično se v porodnišnici počutiš dobrodošel in prav vsi po vrsti so pripravljeni pomagat (seveda, če ne zahtevaš preveč oz.če nisi preveč tečna, ker misliš, da morajo pa zdaj vsi okrog tebe skakat, če ti kaj ne paše!!!!!). Vse tiste, ki dvomite, ali bi ali ne bi šle rodit v Brežice, vam povem: ne bo vam žal!! Porod je ena taka čudovita izkušnja in če se že v nosečnosti dovolj psihično sama pripraviš, da bo tudi bolelo, potem ti ob takem osebju ne bo hudo. Vedno pomagajo!!! Verjemite, imam kar nekaj izkušenj in nikoli ne bi šla rodit nikamor drugam (če me seveda ne bi kje drugje presenetilo!!!). Jaz osebno sem imela vedno občutek, da kot da se vsi med sabo poznamo, a veste, tako kot da smo doma na vasi, kjer še vedno vsak vsakega pozdravi, in spregovori kako besedo, kjer so si ljudje še vedno pripravljeni pomagati,... Ne vem, če ste razumele, kaj sem hotela povedat. Upam.... Ne vem, če bi bilo tako tudi v Ljubljani, Mariboru, Celju, če bi hotela samo zaradi tega, ker so "V Ljubljani boljši dohtarji", rodit. Verjetno bi bila, kakor je ena napisala, samo številka... Zato kar pogumno v Brežice. Mimogrede,imajo odlične mlade doktorje (DR. Nataša KOČNAR , DR. Bojan GRULOVIĆ,..). Pa lep pozdrav vsem!
|