|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniška
1.12.2008 1:02:47   
Anonimen
Pozdravljene! Mene pa zanima koliko časa moram biti zaposlena, da sem upravičena do porodniške? Sedaj prejemam le starševsko nadomestilo, saj sem zanosila in rodila, ko nisem bila nikjer zaposlena. Pa  mi ni nič žal, saj imam prekrasno 2,5-mesečno hčerkico! Ampak pred 2.user posted image bi pa rada še kje delala, saj mož tudi ne zasluži nevem koliko, vendar je hvalabogu zaposlen za nedoločen čas, kar pa tudi veliko šteje!  Kaj pa če se nekje uspem zaposliti, pa zaradi nosečnosti nisem zaposlena celih 365 dni, ker grem pač en mesec pred pdp na porodniško, sem kljub temu upravičena do porodniške ali mi pripada spet samo starševsko nadomestilo (sedaj to znaša 188, 90€)?
Punce, hvala vam za nasvete!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodniška
1.12.2008 5:09:01   
Lunca1
eno leto delovne dobe v treh letih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodniška
1.12.2008 10:28:41   
zmajaz
Eno leto delovne dobe v treh letih velja, če je v času nastopa porodniškega dopusta ženska brezposelna - v tem primeru lahko vseeno dobi porodniško nadomestilo, če je bila v zadnjih treh letih vsaj eno leto zaposlena. Če je pa na dan nastopa porodniškega dopusta zaposlena, pa to ni važno - porodniško nadomestilo ji pripada, tudi če je bila zaposlena samo 1 mesec. Jaz sem bila v času nastopa porodniškega dopusta zaposlena 7 mesecev (pred tem pa še nikoli nikjer). S tem pa da višina porodniškega nadomestila znaša povprečje plače v zadnjih 12 mesecih, za mesece, ko ženska ni bila zaposlena, pa se upošteva borih 55 % minimalne plače, tako da ti to potem fejst potegne višino porodniške dol, če nisi bila zaposlena celo leto. Je pa vseeno običajno več od starševskega nadomestila - če si bila zaposlena vsaj nekaj mesecev. Prednost je pa tudi ta, da ti teče delovna doba v času porodniškega dopusta.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 1.12.2008 10:29:49 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!