KIRA
|
popoldan bodo okrog MS radarske kontrole - od Vučje vasi nekam ??? nisem čula. pa saj punci najbrž poslušata radio. glede radarjev so najbolj precizni Radio City Maribor, pa ARdio Viva za Mursko. koala a lahko potovalni načrt od včeraj "predelaš" in odkljukaš vse, kjer sta že bili (prečrtaš)??? : SOBOTA, 16.09.2006 05:55 - Nanka štarta od doma s polnim tankom in napolnjenim ABC-jem ter s stvarmi za nedonošenčka in denarjem. kar bo podarila Marcelčkova mamica Nevenka in katere bo Nanka prevzela danes dopoldan sama 06:00 - konec mojega nočnega šihta 06:15 - pridem domov v BTC, Nanka me že čaka pred blokom 06:20 - naloživa stvari, ki jih bom prinesla z Otroškega bazarja in voziček, ki mi ga bo ena RR-ovka dostavila osebno v petek 06:25 - dam lubčka Kamikazi in mulcema, pa še Gospe Pes in pujsi 06:30 - me čisto nič ne briga, če vse zamudiva, ampak v najbližji lokal greva z Nanko na veliko 07:00 - v Štepanjskem naselju prevzameva paketek, ki naju bo čakal na stopnicah hiše (upam, da nimajo ) 07:15 - v bližini Mercator centra prevzameva drugi paketek 07:25 - v sosednji ulici prevzameva tretji paketek 07:40 - v bližini Stadiona prevzameva stvari za novorojenčka 07:50 - v bližini Policije Bežigrad prevzameva posteljnino 08:10 - v Komendi prevzameva četrti paketek in, če bo čas, popijeva drugo veliko 08:40 - na Brniku prevzameva stajico (če bo šla v avto), hrano, kozmetiko, brisače, igrače in knjige 09:10 - v Kranju prevzameva stvari za dojenčka in risbice, ki so jih narisali za Saro in Roka 09:30 - v Kranju se ustaviva na malici (če bo čas) (če se bo našla še kakšna Gorenjka, naj se "vtakne" nekam v ta termin in se dobimo pri Mercator centru - ampak naj se me obvesti o tem) 10:00 - v Škofji Loki prevzameva kuverto z denarjem 10:15 - prav tako v Škoflji Loki prevzameva peti paketek 11:15 - v Novi Gorici prevzameva šesti paketek (oblačila) (vse ostale iz severne Primorske - lahko se v tem terminu dobimo pri Mercator centru v Novi Gorici) 12:15 - pri sosedi od Joška Jorasa prevzameva denar in, če naju ne bodo tam zaprli , letiva naprej 13:45 - v Zagorju ob Savi prevzameva sedmi paketek in pomalicava, če bo čas (jaz pa dam eni eno okrog ušes) 15:00 - v Murski Soboti popijeva veliko in prevzameva osmi paketek 15:30 - prav tako v Murski Soboti prevzameva deveti paketek 16:00 - v Lendavi napolniva avto do strehe (če ne bo že prej ) z oblačili, copatki, boni za BC in Muller, lupinico, poganjalcem, igračami in denarjem (no, tega ne bo ravno poln avto, da se ne bi katera spomnila, da bi naju oropala ) 16:45 - v Gornji Radgoni prevzameva še eno posteljico (če bo prostor - Nanka, a imaš "gurtne" za na streho? ), posteljnino, odejo in stolček za hranjenje (ta je namenjen nekam drugam, ampak ker bomo ravno tam...), vse to bo podarila Ajšina mamica Lusa 17:15 - k Marogici v Mariboru greva na pizzo, pa če se svet podere (Štajerke - dobrodošle, da se spoznamo) 18:00 - v Mariboru pobereva še deseti paketek 18:30 - v Velenju prevzameva avtosedež (se mi zdi, da bom kar jaz v njem sedela) 19:00 - v Celju prevzamemo posteljnino in kopalne plaščke in prispevek za potne stroške 19:30 - takrat naj bi bili pa pri Blažkovih v okolici Celja 21:45 - kakor vem in znam, moram biti nazaj na nočnem šihtu
< Sporočilo je popravil KIRA -- 16.9.2006 12:10:38 >
|