Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 14:59:33
|
|
|
|
tanikaa
|
Ok, zmenjeno Romana. Zdaj se pa moram spravit dol z RR, ker smrkavec teži. Bi rad igrico igral . Se pišemo..ne vem kdaj, ampak se. Seveda, če preživim Kerenso
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:06:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ti jo kr s svojo rit napadi....... ...bitka dobljena......
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:07:42
|
|
|
|
NiLe
|
Punce super ste ... seveda s Kerenso in Nanko na čelu. Spremljam akcijo, tudi sama sem šla včeraj na bazar prav z namenom, da oddam paketek in občutek je krasen, ko veš, da si naredil nekaj dobrega. Kljub dežju in virozi, ki je napadla mojo je danes en lep dan ... Zakaj? Zato, ker nas je ogromno prispevalo k temu, da nudimo pomoč družini, ki to potrebuje. Pa naj se kdorkoli usaja, da temu ni tako ... Sama bom danes šla spat z mislijo na tri male otroke, katerim smo polepšali njihov vsakdan. Saj malo
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25 Ti jo kr s svojo rit napadi....... ...bitka dobljena...... Jaz sem Kerensito že včeraj ornk 2X okol kepe, tako da sem jo že natrenirala za današnji dan. Predvsem za Kiro Srečno pot še naprej popotnici-dobrotnici
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Punci bosta čez kakšno uro pri meni. Sam trenutno ne vesta, kje sta Grem kuhat, da ne bosta od lakote umrli.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:33:32
|
|
|
|
mojcaziga
|
Naj ena sporoči ko bosta na poti proti MB. Ker smo povabljeni na RD in bom od tam štartala proti Marogici - če se bosta sploh tam oglasili????????? Kolk ma pa Kerensa gsm? Sicer ma pa mojo številko, da ju ne bom motila med vožnjo. Lp, MOjca
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:36:07
|
|
|
|
tamala83
|
res, svaka čast vam vsem. Jaz imam kar slabo vest, ker nisem mogla nič prispevat. Oblekce za Balžka ne, ker imam punčko, večjih oblekic pa nimam. Druge stavri (stolček, avtosedež,...) še vse rabim, pa ste ji tak podarili. Najbolj pa me jezi to, da sem v mali stiski, ker sem brez službe in konec z porodniško, da ne morem dati demnarja. Sem pa res spremljala akcijo, in v mislih bila z njimi, in se o tem tudi pogovarjala z mojim, prijatelicami,... To tudi neklaj šteje, ne? Nič, punce pazita na cesti. Kerensa, upam, da ti je med vožnjo uspelo malo zaspat, da se neboš res ki zrušla in na koncu v službi zaspala
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:37:01
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Punci bosta čez kakšno uro pri meni. Sam trenutno ne vesta, kje sta Grem kuhat, da ne bosta od lakote umrli. heheheh. sam vampov ne. ker jih je kerensa nek i šimfala. jančika, najbrž bo. je ne upam vprašat, da ne bo pol slikce hotla v okvirju met...
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:39:51
|
|
|
|
jagoda
|
Evo, pred 15 minutami sem jima še sama oddala paketek, zdaj šibata proti MB...
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:51:42
|
|
|
|
urbancek
|
Zakaj se jima ena ali dve z avtom ne pridružita, da boste lahko vse peljali na cilj? Malo v razmislek. Saj ni potrebno, da punci vse sami podelata. Že v začetku bi bilo mogoče bolje, da bi iz vsakega konca štartala ena Rr-ovka z avtom in bi se potem nekje skupaj dogovorile in skupaj oddale. Sicer pa je po bitki lahko biti general. Še naprej srečno potujta Lp
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kira, bograč je, niso vampi.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:56:04
|
|
|
|
mojcaziga
|
Urbanček, zato pa sprašujem kdaj prideta v Mb, da jima lahko pripeljem paket tja, ker bi morali še mene iskati???????????????????? Upam, da bo Marogica kej sporočila, ko bosta pri njej. Lp, MOjca
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 15:59:23
|
|
|
|
mojcaziga
|
IN ŠE TO??????????????????? A ste na paker slučajno pisale kaj je noter? Ker jaz nisem, zdej pa sem razmišljala, da bi mogoče zaradi lažjega sortiranja bilo boljše Lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 16:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ideja je super mojcaziga. Sicer pa: Punci sta ven iz Ptuja in letita proti Lendavi!
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 16:19:46
|
|
|
|
Erdbeere
|
Naj mi sporoči nekdo, kdaj imata namen priti proti Celju nazaj, ker jaz sem trenutno na bazarju
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 16:28:05
|
|
|
|
koala
|
Evo novi sporočili iz poti: Kmalu bova v Lendavi. Po celi državi pada dež. Upam, da na Hotizi ne bo policajev hehehe. In nekaj minut kasneje: V Gorišnici po sredi ceste hodijo goske. Skoraj sva jih zgazili. Erdbeere, sem jima poslala sms z tvojo prošnjo mislim, da se ti bosta oglasili.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 16:57:56
|
|
|
|
koala
|
Zdaj sem se pa nasmejala Kerensa še v prostem času nima miru pred taxsiji, v Razkrižju ju zasleduje eden .
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ja ne bo pozabila na službo!
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:10:24
|
|
|
|
liju
|
Drage babike! Full mi je žal, da sem prepozno oz. komaj danes odprla to stran in da nisem vedela za to akcijo! Sem pa vesela, za vse vas, ki ste vedele za to in da ste pomagale! Kaj ima mogoče katera št. TRR od te družine? lp
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:19:41
|
|
|
|
KIRA
|
raho, a k tebi sta že pricotali??
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:31:10
|
|
|
|
mojcaziga
|
Očitno jima ne gre po planu, ki sta si ga zastavili. Če pa je tako vreme Ker po planu bi že morali biti v Mb na pici pri Marogici. Da ne bosta potem nazaj preveč hiteli, ker se bo Kerensi mudilo v službo Lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa in nanka zapustili Lendavo. Siti in napiti. Sta na poti v Moravek Toplice k Riji in nato hajdi v MS k Kiri. Avto je totalno poln. (Mesta je še za dve škatli). Po Murski Soboti gresta V Radgono in nato V Maribor k Marogici. Sam potem bosta že šleper potrebovali.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 17:50:55
|
|
|
|
koala
|
Če pozna katera Tejo N in ima njen GSM, a ji lahko prosim sporoči,da jo Kerensa nujno potrebuje in da naj pokliče Kerenso? Bi ji poslala ZS, pa je odsotna. Hvala.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 18:01:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz bi z veseljem priskočila na pomoč z avtom, a sem sama z 2-mesečnikom, ki gre čez slabo uro spat, tako da... . Upam, da jima bo uspelo vse sfurat.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 18:02:06
|
|
|
|
copka
|
ko toliko ljudi stopi skupaj, da bi pomagali ljudem v stiski, se mi v oceh nabirajo solze ganjenosti. V slogi je moc! Bravo punce!!! ko bom lahko, bom tudi jaz sodelovala!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?