|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki
3.2.2006 18:26:03   
Anonimen
Punce, dejte mi povedat, če popdke čutiš v trebuhu ali višje. Sama sem zdele prišla iz trogovine, pa me vsake toliko časa ful zašraufa v predelu med popkom in prsmi. A mislite, da je to to? Sem v 35. tednu.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popadki
3.2.2006 19:58:33   
PiaM
Jaz sem jih začela čutit kot menstrualne krče in od zadaj v križu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2006 20:11:41   
Jančika_
Mene je zvijalo kot pri driski, torej spodaj. Mogoče ti pa želodec kaj nagaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2006 20:12:38   
Anonimen
nimam pojma..
mene je vceraj (sem v 29tednu) tako zvijalo cel vecer in ponoci, da sem bila vsa prestrasena. Ni pomagal magnezij, radenska, voda, caj.. nic.. Komaj sem se do wcja splazila.
No danes je malo boljse.

Ce ne bo minilo pojdi na pregled ali pa v porodnisnico, ampak to so lahko tudi lazni popadki- taki ki te pripravljajo na porod...

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2006 20:38:44   
ona
po mojem tudi niso popadki,bolj kakšne trebušne težave,popadke boš čutila tudi kot bolečine v križu!
pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2006 21:33:36   
XXYY
Živjo!

Če imaš popadke, jih moraš čutiti v križu in v spodnjem delu trbuha (med popkom in sramno kostjo) in otrdeva ti trebuh zraven. Tako je bilo pri meni, ko so bili lažni popadki in potem uni ta pravi popadki - hudi. Bolečine v križu, spodnjem delu in otrdevanje trebuha - znaki popadkov.

Če te pa boli med popkom in prsi, pa mislim, da je to bolj težave z želodcem ali kaj drugega. To zihr niso popadki.

Srečen in hiter porod ti želim.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 21:41:31   
ana/maja
popadki so podobni kot mestrualni krči!
samo, da so veliko hujši!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......