Popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Popadki (3.2.2006 18:26:03)

Punce, dejte mi povedat, če popdke čutiš v trebuhu ali višje. Sama sem zdele prišla iz trogovine, pa me vsake toliko časa ful zašraufa v predelu med popkom in prsmi. A mislite, da je to to? Sem v 35. tednu.
Hvala

PiaM -> RE: Popadki (3.2.2006 19:58:33)

Jaz sem jih začela čutit kot menstrualne krče in od zadaj v križu.

Jančika_ -> RE: Popadki (3.2.2006 20:11:41)

Mene je zvijalo kot pri driski, torej spodaj. Mogoče ti pa želodec kaj nagaja?

Anonimen -> RE: Popadki (3.2.2006 20:12:38)

nimam pojma..
mene je vceraj (sem v 29tednu) tako zvijalo cel vecer in ponoci, da sem bila vsa prestrasena. Ni pomagal magnezij, radenska, voda, caj.. nic.. Komaj sem se do wcja splazila.
No danes je malo boljse.

Ce ne bo minilo pojdi na pregled ali pa v porodnisnico, ampak to so lahko tudi lazni popadki- taki ki te pripravljajo na porod...

ona -> RE: Popadki (3.2.2006 20:38:44)

po mojem tudi niso popadki,bolj kakšne trebušne težave,popadke boš čutila tudi kot bolečine v križu!
pa srečno!

XXYY -> RE: Popadki (3.2.2006 21:33:36)

Živjo!

Če imaš popadke, jih moraš čutiti v križu in v spodnjem delu trbuha (med popkom in sramno kostjo) in otrdeva ti trebuh zraven. Tako je bilo pri meni, ko so bili lažni popadki in potem uni ta pravi popadki - hudi. Bolečine v križu, spodnjem delu in otrdevanje trebuha - znaki popadkov.

Če te pa boli med popkom in prsi, pa mislim, da je to bolj težave z želodcem ali kaj drugega. To zihr niso popadki.

Srečen in hiter porod ti želim.

ana/maja -> RE: Popadki (3.2.2006 21:41:31)

popadki so podobni kot mestrualni krči!
samo, da so veliko hujši![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Stran: [1]