|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popadki
28.5.2009 20:26:26   
Nastija
Pozdravljene,

imam vprašanje in sicer kako veš da gre zares...Sem proti koncu 37 tedna nosečnosti in danes me že cel dan "šraufa" v spodnjem delu trebuha. Malce sem si že prebrala in bolečina je podobna menstrualnim krčem, vendar ne tako močna. Zadnjo uro se to ponavlja na cca. 15-20 minut in traja od 15-30 sekund. Ob tem mi otrdi trebuh in občasno občutim tudi krč v nogi, mučijo pa me tudi vetrovo. Brala sem da naj bi bili popadki tako močni, da zagotovo veš da jih imaš, a jaz vseeno nisem sigurna user posted image , za vsak slučaj sem si pripravila torbo za v porodnišnico vendar nočem zganjati panike za brezveze. Drugače je to moja prva nosečnost.

Zadnji teden sem imela bolj močan izcedek, vendar je ginekolog rekel, da naj bi to bilo zaradi neke bakterije in da je s plodovnico vse v redu (ni pa me ginekološko pregledal). Rok pa imam 15.6?

Vsem se že vnaprej zahvaljujem za odgovore,

LP

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.5.2009 20:44:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 20:29:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nastija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POPADKI
28.5.2009 20:29:43   
Anonimen
ce se ti ponavlja redno na 15-20 minut, in ce bojo intervali vedno krajsi.....se kar pripravita, da bota danes sibala!!!
veliko srece , lahek porod in zravega otrocka!
pa javi nam....user posted image

(odgovor članu Nastija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 20:37:57   
Anonimen
Kar odpravi se v P
In ni mus da na koncu pa veš da so pravi.mene niso čisto nič boleli niti v porodni ne,tako da...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 20:39:49   
Nastija
Od 18:06 sem si pisala in so si sledili tako:

18:06 -20s ; 18:21 -30s ; 18:29 -20s ; 18:41 -36s ; 19:06 -20s ; 19:31 -21s; 19:43 -10s ; 19:56 -13s ; 20:08 -15s ; 20:19 -16s

upam da bo res že danes prišlauser posted image ,  samo niso tako zelo močniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 20:41:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nastija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 20:43:00   
Anonimen
Domov greš lahko kadarkoli ni nič treba ležat 3 dni

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2009 7:52:00   
Anonimen
nastija, si se tu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2009 17:23:01   
tara09
Mene pa zanima v katerem tednu se običajno začnejo popadki? Rok imam konec julija, tako da še ni nič, ampak me pa zanima kdaj jih lahko začnem pričakovati user posted image .....se jih že veselim, hehe, hecam se, sam firbec me.
Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2009 17:49:35   
dany82
Lahko jih dobiš že danes - prave ali lažne.

Smo že veliko debatirale o popadkih, takih in drugačnih. Malo poišči po starih vprašanjih in odgovorih.user posted image user posted image

(odgovor članu tara09)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Popadki
1.6.2009 19:17:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nastija

Pozdravljene,

imam vprašanje in sicer kako veš da gre zares...Sem proti koncu 37 tedna nosečnosti in danes me že cel dan "šraufa" v spodnjem delu trebuha. Malce sem si že prebrala in bolečina je podobna menstrualnim krčem, vendar ne tako močna. Zadnjo uro se to ponavlja na cca. 15-20 minut in traja od 15-30 sekund. Ob tem mi otrdi trebuh in občasno občutim tudi krč v nogi, mučijo pa me tudi vetrovo. Brala sem da naj bi bili popadki tako močni, da zagotovo veš da jih imaš, a jaz vseeno nisem sigurna user posted image , za vsak slučaj sem si pripravila torbo za v porodnišnico vendar nočem zganjati panike za brezveze. Drugače je to moja prva nosečnost.

Zadnji teden sem imela bolj močan izcedek, vendar je ginekolog rekel, da naj bi to bilo zaradi neke bakterije in da je s plodovnico vse v redu (ni pa me ginekološko pregledal). Rok pa imam 15.6?

Vsem se že vnaprej zahvaljujem za odgovore,

LP

bolečine so še 100x hujše...jaz sem imela doma en popadek konstanten ob 4 ponoči je začelo bolet in do 8 zjutraj ni popustil niti za sekundo...drugič me je pa tako po intervalih šraufal...skoz pa me je ful tiščal kao, da moram na veliko potrebo sam ni nič šlo....mogoče pa se odpiraš...pa boš potem na koncu čez rok rodila..isto je bilo pri meni...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2009 13:34:13   
šrimpf
kok časa traja taprav popadek? moji so močni, da bi se kr zjokala zravn, ampak kratki, tko ene 10-15 sekund? pojavljajo se pa na 7 minut. 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2009 14:07:41   
baby blue
šrimpf če bi bila na tvojem mestu bi se šla kar pokazat...

Za prave popadke je značilno:
-potekanje v rednih časovnih intervalih,
-postajajo čedalje bolj intenzivnejši (boleči),
-premori med njimi so čedalje krajši,
-na začetku običajno nastopijo v pol ure 2-3 popadki,
-tekom prve porodne dobe postajajo popadki pogostejši do viška, ki znaša 2-3 popadke na 10 minut,
-ritem popadkov postaja enakomernejši (posamezen popadek traja 30-60 sekund).

-Prvorodke - ko imate redne popadke na 5 minut, ki trajajo vsaj 40 sekund se odpravite v porodnišnico (kako zgodaj pa je odvisno od vaše razdalje do porodnišnice).
-Drugorodke in ostale - pa ob rednih popadkih na 7-10 minut.

< Sporočilo je popravil baby blue -- 14.7.2009 14:15:01 >

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2009 14:20:13   
zmajaz
Se kar strinjam z baby blue - se bo kar treba iti pokazat, sploh če so popadki tako močni.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?