detelja -> RE: Popadki (1.6.2009 19:17:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nastija Pozdravljene, imam vprašanje in sicer kako veš da gre zares...Sem proti koncu 37 tedna nosečnosti in danes me že cel dan "šraufa" v spodnjem delu trebuha. Malce sem si že prebrala in bolečina je podobna menstrualnim krčem, vendar ne tako močna. Zadnjo uro se to ponavlja na cca. 15-20 minut in traja od 15-30 sekund. Ob tem mi otrdi trebuh in občasno občutim tudi krč v nogi, mučijo pa me tudi vetrovo. Brala sem da naj bi bili popadki tako močni, da zagotovo veš da jih imaš, a jaz vseeno nisem sigurna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , za vsak slučaj sem si pripravila torbo za v porodnišnico vendar nočem zganjati panike za brezveze. Drugače je to moja prva nosečnost. Zadnji teden sem imela bolj močan izcedek, vendar je ginekolog rekel, da naj bi to bilo zaradi neke bakterije in da je s plodovnico vse v redu (ni pa me ginekološko pregledal). Rok pa imam 15.6? Vsem se že vnaprej zahvaljujem za odgovore, LP bolečine so še 100x hujše...jaz sem imela doma en popadek konstanten ob 4 ponoči je začelo bolet in do 8 zjutraj ni popustil niti za sekundo...drugič me je pa tako po intervalih šraufal...skoz pa me je ful tiščal kao, da moram na veliko potrebo sam ni nič šlo....mogoče pa se odpiraš...pa boš potem na koncu čez rok rodila..isto je bilo pri meni...
|
|
|
|