|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno sem naredila test ....
28.11.2004 17:21:06   
Neža81
.... vendar je bila samo ena črtica :(. Seveda sem razočarana, ampak dokler ni M:hudicek: je upanje, a ne'

LP, Neža:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.11.2004 17:40:44   
Anitka
NEŽA 81, tako je dokler ni te :hudicek: je vedno upanje. Držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da vama je uspelo

Anitka:metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2004 18:34:56   
pi
Kako je to mogoče da ti test enkrat pokaže da si noseča, drugič pa spet da nisi ?
Jaz držim pesti da si vseeno, čeprav je bil drugi test negativen.
Kateri test pa si delala ?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2004 18:53:06   
tinkamiška
Neža, zud jst držim pesti zate!:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2004 19:28:28   
Sulfinija
Pozdravljena!!!!!!!!

Midv z možem se ž trudiva 20.mesecev in še vedno ni najine :duda: na svet med naju.
Sedaj drži pesti za 1.12.ker gre mož ponovno v ambuklanto za neplodnost na spermiogram in nato h andriologu in takrat tudi dobiva termin za zdravnico in takoj,ko greva ponovno k njej se zmeni,o za umetno oploditev ali inseminacijo bova videva kaj bo predlaga.Je rekla,da ima zelo dobre možnosti glede nato,da sem jaz zdrava kriv je le možev spermiogram.Zadnjič 15.10.ko sva bila v ambulanti je imel spermoogram in je 5% zafučkalo celotno stvar neke stvari je v spermi lahko 10% a on je imel 15% in sedaj ima ponovno ta pregled 1.12.če ni padel ta procent naravno bo dobil antibiotik in upava,,da bo kmalu vse ok.Sicer pa nimava dosti časa misliti nato,saj kupujeva stanovanje in jutri izveva točno ceno in sedaj se le pogovarjava o trem in o renoviranju stanovanja,...Je doboroi malo spremembe v našem življenju,sedaj nama bo le še manjkala v stanovcanju najina :duda: ali pa celo :duda::duda:.
Ja pa še to :hudicek: ne pričakujem ravno 30.11.sali pa celo 1.12.še vedno upava,da je nebo.
Glede testa se ne sekiraj.Prejšnji medsec sva šla v Avtrijo in kupila sem za 5eur dva testa podobna CB in ne boš verjala :hudicek: imam redno na 28-30dni in takrat mi je zamujala 38.dan in imela sem vse znake,...Kupila sva testa naredila takoj ko sem prišla do,mov in ne boš verjela test je pokazal :roza:se pravi nosečnost.Drugo jutro sem ponovila test in ne boš verjela :roza: spet nosečnost.Preden sem šla v službo sem opazila rjavkast izcdek in nato takoj v službo poklicala in so me napotili k zdravniku in ne boš verjela :((:((:((:((:(( voda negativno,uz negativen imn nazadnje kri v bolnišnici negativno oziroma 0,00 se je zdravnica bala,da ni bl nosečnost in da sem morda splavila.Takoj dsem jo poklicala in je rekla,hvala bogu da ni blo,in odšlo,ker bi lahko škodilo za pozneje oziroma bi morala dalj časa zaradi postopka,če bi splavila.Upava da bova takoj spolmladi na vrsti.Se pravi ko bova pri zdrsavnici zdaj potem dogovor in že hormoni in injekcije.
Tebi pa sporočam samo to dokler ni :hudicek: je vdno še veliko UPANJE IN ŠE ENKRAT VELIKO UPANJE.
Če te še kaj zanima o najini zgodbi,zdravljenju kar piši z veseljem ti bom odgovorila na vsa tvoja vprašanja.
Pa še kaj ti napiši o sebi,koliko se trudita,kakšne preeiskave sta imela,...

LP in kmalu na najini :duda::duda::duda::duda::duda::duda:!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj cvetijo samo zate in naj nikdar ne ovenijo!!!!!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2004 7:57:50   
pupika
Punce najprej vas lepo pozdravljam po lepem vikendu. Mojca držim pesti zate in za tvojega, da ti je ta mesec uspelo. če pa ni ta mesec uspelo, pa saj veš kako pravijo, bo pa naslednji mesec in veseli se tega.

Neža saj kar ne morem verjeti, eden test ti pokaže nosečnost drugi pa ne. Toda glavo pokonci in test ponovi čez najmanj tri dni.
In še moji problemi, v soboto sem jo ne pričakovala in sem ponoči opazila kaplico rjavega izcedka, res čisto majhno kapljico. Dobro sem najprej mislila da je to spet ta nezaželena:hudicek:, pa potem ni bilo nič in je še danes nimam in nič ne kaže na to, da bi jo dobila. Pa me je včeraj malo matralo na čem sem, pa sem naredila CB, pa z možem oba gledava kaj bo in nič, pokazal se je samo -, tako, da mi ni jasno, zakaj mi potem zamuja, ker jo imam redno na 28 dni. Pa sem se malo tolažila, da mogoče pa še nimam dovolj nosečniškega hormona, vsekakor pa bom probala še enkrat čez tri dni, če je še ne bo.

LP:kuza::kuza:

Za vse nas držim pestke in da bi končno zagledale :roza::modri:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2004 8:56:19   
pi
Pupika če je bil ta izcedek vgnezditev, potem ti še test verjetno ni mogel pokazati :roza:, saj je bilo še verjetno premalo nosečniškega hormona.
Jaz mislim da si :nosecka:, čim prej ko boš vedela sporoči veselo novico.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2004 9:08:00   
pupika
Joj Pi, ko bi se ti vsaj uresničile tvoje besede. Kako pa je kaj s tabo, pod enim postom sem prebrala da bi jo morala danes dobi, in upam je pri tebi ne bo.
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.