Sulfinija -> Ponovno sem naredila test .... (28.11.2004 19:28:28)
|
Pozdravljena!!!!!!!! Midv z možem se ž trudiva 20.mesecev in še vedno ni najine :duda: na svet med naju. Sedaj drži pesti za 1.12.ker gre mož ponovno v ambuklanto za neplodnost na spermiogram in nato h andriologu in takrat tudi dobiva termin za zdravnico in takoj,ko greva ponovno k njej se zmeni,o za umetno oploditev ali inseminacijo bova videva kaj bo predlaga.Je rekla,da ima zelo dobre možnosti glede nato,da sem jaz zdrava kriv je le možev spermiogram.Zadnjič 15.10.ko sva bila v ambulanti je imel spermoogram in je 5% zafučkalo celotno stvar neke stvari je v spermi lahko 10% a on je imel 15% in sedaj ima ponovno ta pregled 1.12.če ni padel ta procent naravno bo dobil antibiotik in upava,,da bo kmalu vse ok.Sicer pa nimava dosti časa misliti nato,saj kupujeva stanovanje in jutri izveva točno ceno in sedaj se le pogovarjava o trem in o renoviranju stanovanja,...Je doboroi malo spremembe v našem življenju,sedaj nama bo le še manjkala v stanovcanju najina :duda: ali pa celo :duda::duda:. Ja pa še to :hudicek: ne pričakujem ravno 30.11.sali pa celo 1.12.še vedno upava,da je nebo. Glede testa se ne sekiraj.Prejšnji medsec sva šla v Avtrijo in kupila sem za 5eur dva testa podobna CB in ne boš verjala :hudicek: imam redno na 28-30dni in takrat mi je zamujala 38.dan in imela sem vse znake,...Kupila sva testa naredila takoj ko sem prišla do,mov in ne boš verjela test je pokazal :roza:se pravi nosečnost.Drugo jutro sem ponovila test in ne boš verjela :roza: spet nosečnost.Preden sem šla v službo sem opazila rjavkast izcdek in nato takoj v službo poklicala in so me napotili k zdravniku in ne boš verjela :((:((:((:((:(( voda negativno,uz negativen imn nazadnje kri v bolnišnici negativno oziroma 0,00 se je zdravnica bala,da ni bl nosečnost in da sem morda splavila.Takoj dsem jo poklicala in je rekla,hvala bogu da ni blo,in odšlo,ker bi lahko škodilo za pozneje oziroma bi morala dalj časa zaradi postopka,če bi splavila.Upava da bova takoj spolmladi na vrsti.Se pravi ko bova pri zdrsavnici zdaj potem dogovor in že hormoni in injekcije. Tebi pa sporočam samo to dokler ni :hudicek: je vdno še veliko UPANJE IN ŠE ENKRAT VELIKO UPANJE. Če te še kaj zanima o najini zgodbi,zdravljenju kar piši z veseljem ti bom odgovorila na vsa tvoja vprašanja. Pa še kaj ti napiši o sebi,koliko se trudita,kakšne preeiskave sta imela,... LP in kmalu na najini :duda::duda::duda::duda::duda::duda:! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: naj cvetijo samo zate in naj nikdar ne ovenijo!!!!!!!!
|
|
|
|