|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - bolniška
5.2.2009 12:52:42   
LERO
Komisija mi je odobrila bolniško do 10. 2., problem pa je, da imam 11. 2. pregled in mi bodo bolniško verjetno podaljšali. Če grem, jaz v sredo pred pregledom delat, morajo mojo zamenjavo dati na borzo. Šefa pa skrbi, da potem spet 1 mesec ne bodo upravičeni do nadomeščanja.
Kaj naj naredim????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - bolniška
5.2.2009 13:02:35   
*kinnie*
S šefom se dogovoriš, da boš ta čas doma. Če ti podaljšajo bo ok, drugače pa za te dni koristiš dopust ali ure.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2009 12:30:43   
jana banana
Mah kje. Isti primer bil pri meni. Poklicala G in rekla, da imam pregled po preteku bolniške, zato me je naročila 1 teden prej, da mi je napisala nov bolniški list.
Če to ne bi šlo, bi šefu rekla naj mi piše začasni dopust, dokler ne dobim odločbo od komisije. V kolikor bo odobrena, mi bo namesto dopusta pisal bolniško, v koliko pa zavrnjena, bo pač pisano od 11.2. do časa prejema odločbe, da sem na dopustu, pol bi šla pa delat.

Sploh ni panike. Vse se da zment.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2009 12:49:56   
Klaudia
Jaz sem v takem primeru klicala ginekologinjo, če lahko koga pošljem da pride iskat papir za bolniško. In se je vedno dalo zrihtat...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2009 22:55:30   
*kinnie*
Opa, sem površno prebralauser posted image , Klaudia ima prav....sem mislila, da čakaš na odločbo od komisije in ne veš, če bo podaljšano ali ne....sorry še 1x.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?