Pomoč - bolniška (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LERO -> Pomoč - bolniška (5.2.2009 12:52:42)

Komisija mi je odobrila bolniško do 10. 2., problem pa je, da imam 11. 2. pregled in mi bodo bolniško verjetno podaljšali. Če grem, jaz v sredo pred pregledom delat, morajo mojo zamenjavo dati na borzo. Šefa pa skrbi, da potem spet 1 mesec ne bodo upravičeni do nadomeščanja.
Kaj naj naredim????

*kinnie* -> RE: Pomoč - bolniška (5.2.2009 13:02:35)

S šefom se dogovoriš, da boš ta čas doma. Če ti podaljšajo bo ok, drugače pa za te dni koristiš dopust ali ure.

jana banana -> RE: Pomoč - bolniška (7.2.2009 12:30:43)

Mah kje. Isti primer bil pri meni. Poklicala G in rekla, da imam pregled po preteku bolniške, zato me je naročila 1 teden prej, da mi je napisala nov bolniški list.
Če to ne bi šlo, bi šefu rekla naj mi piše začasni dopust, dokler ne dobim odločbo od komisije. V kolikor bo odobrena, mi bo namesto dopusta pisal bolniško, v koliko pa zavrnjena, bo pač pisano od 11.2. do časa prejema odločbe, da sem na dopustu, pol bi šla pa delat.

Sploh ni panike. Vse se da zment.

Klaudia -> RE: Pomoč - bolniška (7.2.2009 12:49:56)

Jaz sem v takem primeru klicala ginekologinjo, če lahko koga pošljem da pride iskat papir za bolniško. In se je vedno dalo zrihtat...

*kinnie* -> RE: Pomoč - bolniška (7.2.2009 22:55:30)

Opa, sem površno prebrala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image], Klaudia ima prav....sem mislila, da čakaš na odločbo od komisije in ne veš, če bo podaljšano ali ne....sorry še 1x.

Stran: [1]