|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:38:26   
Anonimen
Lepo prosim, če zna kdo:

*  koliko Gustina je 5 lističev želatine. Sem bila danes pametna in sem namesto lističev kupila gustin. user posted image
* v koliko vode potem moram ta gustih topiti, ker na embalaži piše, da z delom tekočine iz recepta. Jaz pa nimam tekočine  (samo smetano in skuto).

Prosim, če moderatorji malo počakate, ker se mi mudi.

Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:50:46   
Anonimen
user posted image user posted image  Če jaz kaj vem se želatina topi, gustin se pa direktno vmeša, nič ne topi.
To sigurno rabiš za nadev. Gustin daj direkt v nadev, saj se bo speklo a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:53:30   
Anonimen
nič se ne bo peklo! Koliko pa gustina?user posted image  ker meni je ravno do pakistana. A 30 ali 120 user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:55:51   
Anonimen
Če se ne bo peklo, potem ne vem, če bo v redu.Nikoli nisem jedla surov gustin.
Morda ima katera boljše izkušnje.A si sigurna, da nisi kupila želatino v prahu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:58:12   
Anonimen
Daj povej kaj boš sploh delala, da vem o čem govoriš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 11:59:23   
Anonimen
fini jedilni koruzni škrob user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 12:02:41   
Anonimen
Nimam pojma.Poskusi ga vmešati direkt v nadev.Koliko pa ne vem, ker tega ne uporabljam.
V nadevu se bo napihnil in zgostil.Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 12:03:03   
Anonimen
sočnho torto iz bgrozdja. Rabgim pa za nhadev.

Skuto, limonin sok in cuker zmešam, nato dodam raztopljeno želatino. Ohladim vse skupaj v hladilniku, nato prmešam še stepeno smetano...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 12:04:11   
Anonimen
Za to mora biti želatina.Naredi kdaj drugič, ker je škoda, da ti propade.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 13:48:29   
fricka
gustin jed zgosti, želatina pa utrdi. Ne bo v redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 14:10:35   
Anonimen
Ma jaz ne vem no, če pa piše, da je za čvrsti sadni nadev, sadna polnila, sadne želeje...torej tudi to, kar jaz delam (nadev iz sira je tudi gor) samo nič ne piše kako in kaj. Piše samo, da tekočino iz recepta zmešaš z določenimi grami gustina, zavreš.., jaz pa tekočine nimam.

Mah sem dala malo pomarančnega soka, pa bomo videli, kaj bo ratalo. JE pa odlična krema, sem jo že poskusila. samo zdaj moram še preveriti, če bo trda ratala user posted image

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 14:16:23   
Enolla
Kot je fricka napisala: gustin zgosti omake (sadne, mesen, ....) želatina pa strdi. Bo pa za pojest saj se bo skuta učvrtila, ne bo pa tako kot bi delala z želatino. V bistvu bi bilo vseeno, če gustina nebi dala.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 14:24:38   
Jessy
Gustin se mora obvezno kuhati ali peči. Gustin ti ne bo nadomestil želatine. Če nadeva ne boš kuhala, potem je skoraj enako, kot bi moko notri vmešala in nič skuhala.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 14:44:21   
Anonimen
ja, saj sem gustin skuhala v soku.

V glavnem ODLIČNO JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Njamsi, že dolgo česa tako osvežilnega nisem jedlauser posted image .

Sem kar po svoje recept priredila. Pa namesto grozdjeve je nastala marelična skutina tortauser posted image  

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 14:52:51   
arielca
A zaupaš recept user posted image ?

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 15:01:06   
CatJa
Arielca, počak 24 ur, da prebavi user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 15:12:55   
Anonimen
200 bg bebi piškotov
60 g zmenčanega masla
konzervo marelic
5 lističev želatine user posted image
1 limono
500 g pasirane skute
125 g cukra
250 ml smetane

* piškotke zmelješ, da so kot drobtine, daš zraven maslo in zgneteš, daš v hladilnik 
* tortni model obložiš s peki papirjem in nanj daš maso in dobro pritisneš dol maso
* skuti dodaš nastrgano limonino lupinico in sok limone, dodaš sladkor v prahu, raztopljeno želatino, zmiksane marelice (majhne koščke) premešaš in daš v hladilnik za 30 minut. JAz sem dala pomarančni sok z gustinom namesto želatine user posted image .
* stepeš smetano in primešaš skuti>>>> maso vliješ na piškotke
* na vrh sem zložila narezane marelice

Pa takoj vse v hladilnhik in naj počiva kakšno uro, preden se postreže, da se okusi premešajo

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 15:38:24   
arielca
Suuupeeeer user posted image ! Pa še ful enostavno! Hvala, hvala!

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 15:39:14   
valči
Hvala za recept,zgleda osvežilno in finouser posted image

_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pomoč - želatina: Gustin
20.10.2007 15:39:46   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Arielca, počak 24 ur, da prebavi user posted image


Mam k sreči želatino doma user posted image .

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?