|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč....
8.9.2006 13:51:36   
Anonimen
Pozdravljene punce in fantje,

znašla sem se v nekem čudnem položaju, pa me zanima samo vaše mnenje glede tega, kar bom opisala. Namreč, v vezi sem tri in pol leta z moškim, ki je v svojem bistvu zelo dober fant, edina stvar, ki pa me v tej vezi moti je alkohol... Že nekajkrat se je zgodilo, da sva šla zaradi tega narazen (ko je pijan se ne more kontrolirati in rata tudi agresiven, sicer me direktno udaril še ni, konča se pri vlečenju za roke itd...), pa me je potem vedno pregovoril in mi obljubljal da ne bo nikoli več na vse možne osebe in nase.... Pa se je še vedno ponovilo...
Pred časom pa se je v moje življenje "prikradel" drug moški, veliko sva se pogovarjala, med nama je vzklila iskrica, pa nisva imela nikakršnega fizičnega stika, vse se je odvijalo na ravni besed. Ker sva oba v vezi, sva si upala samo napisati npr. kako se pogrešava, itd.  Do danes, ko mi je sporočil da je končal vezo s punco zaradi mene, ker mu je preveč do mene in da bi rad bil z mano tako kot treba. Tudi jaz želim bit z njem! Pa me je tako strah te odločitve, da ne znam povedat! Strah me je to povedat mojemu, strah me je, da se bom odločila narobe, en kup strahov se je naselilo v meni!  Z mojim skoraj živiva skupaj, to pomeni da spim pri njemu, kljub temu da se vsak dan vračam domov k sebi, to pomeni popolnoma spremeniti življenje, navade,...
Zdaj pa vas prosim za pomoč, za kakšne podobne izkušnje, je možna ljubezen iz ene veze direktno v drugo, se to obnese? Kako na najlepši možni način zaključit staro življenje? Kako mojemu povedati da sem zaljubljena v drugega?

Hvala za vse besede že vnaprej... pomagajte mi najti en pameten izhod iz te situacije....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč....
8.9.2006 13:54:32   
Anonimen
ce sklepam iz tvojega pisanja, se mi zdi, da imas odgovor na dlani...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2006 13:56:40   
Anonimen
Odloči se tako kakor ti narekuje srce!user posted image

Strah je normalno da te je. To ni nič slabega. Običajno je prisoten pri vsaki spremembi v življenju. Vsaj pri meniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2006 14:01:53   
Andra
Nisi ravno v zavidljivem položaju, ampak moje mišljenje je, da čimprej spokaj od "alkota" stran. Tudi dolgoročno gledano to ni pametna veza.
To kar se pa plete z novim, pa prepusti času čas, da boš videla kako se bo obneslo. Ni potrebe, da siliš takoj v novo vezo. Bodita še naprej prijatelja in gojita vajina čustva... počasi.
Kar se pa tiče navade, da spiš drugje... ja ni hudič, da se ne boš navadila spet na svojo posteljo in čez čas ti bo spet morda nekdo delal družbouser posted image .

Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2006 14:07:30   
tulip
Preberi še enkrat kar si napisala. Na nekaj si že sama odgovorila.
Strah nas je tistega, česar ne poznamo.
V boljšem položaju si sigurno ti. Lahko sama odločaš kaj boš storila s svojim življenjem.
Srečno!user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2006 14:09:31   
F*S*M
ja je možno moja prijatelj9ica je tako naredila pa ji je full fajn zdej. uživa 100 na uro, cel september bo šiška na dopustu z novo ljubeznijo in sem ji skor mal "fovš" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ok mal heca more bit

punca uživa dec jo nosi po rokah

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 14:26:17   
Ayo
Ce si pretehtala situacijo in se odlocila, naj te ne bo strah povedat, da odhajas. Ogromno je stvari v zivljenju za katere potrebujemo na tone poguma, izkustva pa nas delajo mocnejsa, uspelo ti bo, verjemi vase!
Pri meni je bilo se bolj zakomplicirano, danes pa sem ponosna nase!
Srecno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 14:34:53   
tanikaa
Mene bi bilo bolj strah ostati z alkoholikom, kot pa z novo ljubeznijo. Punca, z alkoholikom ne boš dobila nič, torej nimaš kaj izgubiti. Tega človeka bi morala zapustiti tudi če ne bi spoznala nove ljubezni. Daj še enkrat preberi svoj post in videla boš, da je odločitev čisto enostavna. Je pa čisto normalno, da se ti bo življenje spremenilo. Spremenile se bodo navade in kolikor vidim, kvečjemu le na bolje. Očitno je tvoj ta nov iskreni. Koliko dedcev pa najdeš da najprej pusti punco, pa šele takrat skoči v drugo pojstlo? Pogumno naprej.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2006 14:40:59   
natalia
zdravo,

po mojem si na tvojega sedanjega navezana in ponavadi nas ta navezanost in strah pred neznanim zadržuje, da ne storimo nič konkretnega. punca, jaz ti povem, z alkoholikom in potencialnim nasilnežem nimaš dobre in srečne prihodnosti, zato ti svetujem, da narediš ta odločilen korak in se ga rešiš, čimprej. za tega, v katerega si se zaljubila pa tako - najprej si vzemi čas, da si opomoreš od odhoda in prejšnje veze, ko boš to spremembo sprejela in jo prebolela, lahko začneš z zdravo vezo, in če te ima tako zelo rad - te bo počakal.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2006 14:47:52   
triša
Jaz sem imela podobno situacijo kot ti. Pijan totalka parkrat na teden, baje sem bila jaz kriva,ker sem ga živcirala. Meni pa se je zdel najlepši najboljši,pa tako je bil dober ko ni bil pijan. Sami izgovori. Pa sem vztrajala,prosila,jokala...(BUDALA). Na koncu je onuser posted image pustil mene, šel z drugo s katero se zdaj skupaj zapijata, žurata in se imata neizmerno fajn.
Upam da veš kaj ti je storiti, pa to čimprej. Čeprav na koncu najverjetneje ne boš ne z enim ne z zdrugim(da pusti punco zaradi tebe, potem lahko pusti tudi tebe zaradi kere druge,jaz pi se malo zamislila), važno je samo da se ga čimprej losaš!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2006 14:52:06   
Anonimen
Sama sem skoraj na enak način skočila v novo vezo, razlogi so bili malo drugačni. Pa ni tako zelo enostavno, kot se zdi. Mislim, da si moraš vzeti čas in stvari postaviti na svoje mesto preden se ponovno vežeš. S tem ne mislim, da ne končati veze in začeti nove, če verjameš vanjo. Samo dovoli si, da se boš z bivšim pogovarjala in tako tudi sama pri sebi razčistila zadeve. Pri meni je njegova bivša delala zdrahe še eno leto in vse je bila prava živčna vojna, ker je moj zelo težko reguliral svoje želje in občutek slabe vesti. Jaz sem svojo vezo prekinila grobo in s tem zelo prizadela človeka, ki mi je zelo dolgo časa pomenil vse v življenju. Zaradi tega si močno očitam še zdaj po štirih letih, saj si tega ni zaslužil. Nič hudega slutečemu se je v trenutku sesula vsa prihodnost, potem pa sem še jaz kar z drugim! Torej bodi previdna, sploh ker ima zdajšnji probleme z alkoholom. Včasih znajo bit nepredvidljivi.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2006 14:52:56   
poody
Sedanjemu lep povej, da ga zapuščaš, kajti vztrajati v zvezi, kjer je alkohol in nasilje nima smisla. Če se ga že sedaj bojiš, kaj bo ko se bosta odločila za družino, se boš bala še za otroke. Počasi se boš na to navadila, tudi batine ti ne bodo tuje in sploh ne boš več imela moči, da bi se odločila za odhod. Razmisli, pogovori se z novim fantom in ne odlašaj z odločitvijo.

Veliko sreče ti želim. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2006 14:55:27   
diva 4
Jaz sem mnenja , da te  v primeru , da ostaneš v sedanji vezi z alkoholikom , ne čaka nič kaj lepega.Zato ti svetujem , da ga zapustiš.
To , da pa te je strah novega načina življenja je pa po svoje razumljivo.Saj nas vedno malo bega , ko se odločimo za nekaj novega - neznanega.Predvidevam , da boš z novim partnerjem začela počasi in se ne boš kar preselila k njemu.Tako se bosta imela čas spoznavat in bodo tvoji strahovi hitro " zvodeneli".

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2006 16:23:34   
Maleal
Z alkoholikom nimaš nobene prihodnosti,če še te ni vdaril še te vedno lahko,če boš z njim ostala,boljše,da spakaš zdaj,ko še nimata otrok,saj kot sama vidiš nimata prihodnosti.Ne rabiš pa mu povedat,da si spoznala drugega.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2006 16:27:06   
KIRA
mislim, da sama veš kako si se odločila. iz tvojega posta je to razvidno.
čimprej končasj sedanjo zvezo in se spokaj k drugemu fantu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2006 16:59:56   
Anonimen
Sedanjega fanta lepo na "ignore" in novim dogodivščinam naproti. Samo stran od alkoholika! In to takoj.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2006 17:24:45   
Gina
Če te bo strah, če ne boš vedela kako, če boš v dvomih kako in kaj, če te bo vest pekla, če se boš krivo počutila....samo prižgi rdečo lučko v glavi, ki klika: alkohol, alkohol, alkohol!!!! in je ne ugasni. Tako močno mora svetit, da bo preglasila vse tvoje druge misli. Torej: alko, alko, alko!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2006 22:05:51   
kincapika
Pojdi domov... izklopi telefon... stran od "bivšega", stran od "novega"... potem pa ob priliki prvega lepega vremena v hribe, da si malo razbistriš glavo in se vprašaj, kaj bi rada... tudi to, ali je "novi" samo beg od "bivšega"?????...

Pravica pravic je pravica živeti
ter očka in mamico ob sebi imeti

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2006 22:19:18   
Marogica
"Bejži" stran od alkoholika, pa če imaš simpatijo ali ne. Naj te bo strah alkohola, ne pa novega poznanstva.

(odgovor članu kincapika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2006 22:51:22   
sato
Nisem brala vseh odgovorov, svetujem pa ti isto, kot večina, predvidevam. Dokler še nimata otrok in čisto uradno še ne živita skupaj, res ni noben večji problem fantu povedati, da je konec. Če je že zdaj poskušal biti agresiven do tebe, si zamisli, kakšen bo čez nekaj let. Si predstavljaš, da bi imela z njim družino? Drži se nove simpatije, na slabše po moje ne moreš iti. Pa vso srečo z novo user posted image !

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2006 0:56:03   
Anonimen
HITRO ŠIBAJ STRAN OD ALKOHOLIKA. NUJNO!

Če se bo z novim obneslo se bo, če ne pa nič hudega. Prvenstveno pa je važno da se resiš alkohola in nasiljauser posted image

(odgovor članu sato)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?