Anonimen -> Pomoč.... (8.9.2006 13:51:36)
|
Pozdravljene punce in fantje, znašla sem se v nekem čudnem položaju, pa me zanima samo vaše mnenje glede tega, kar bom opisala. Namreč, v vezi sem tri in pol leta z moškim, ki je v svojem bistvu zelo dober fant, edina stvar, ki pa me v tej vezi moti je alkohol... Že nekajkrat se je zgodilo, da sva šla zaradi tega narazen (ko je pijan se ne more kontrolirati in rata tudi agresiven, sicer me direktno udaril še ni, konča se pri vlečenju za roke itd...), pa me je potem vedno pregovoril in mi obljubljal da ne bo nikoli več na vse možne osebe in nase.... Pa se je še vedno ponovilo... Pred časom pa se je v moje življenje "prikradel" drug moški, veliko sva se pogovarjala, med nama je vzklila iskrica, pa nisva imela nikakršnega fizičnega stika, vse se je odvijalo na ravni besed. Ker sva oba v vezi, sva si upala samo napisati npr. kako se pogrešava, itd. Do danes, ko mi je sporočil da je končal vezo s punco zaradi mene, ker mu je preveč do mene in da bi rad bil z mano tako kot treba. Tudi jaz želim bit z njem! Pa me je tako strah te odločitve, da ne znam povedat! Strah me je to povedat mojemu, strah me je, da se bom odločila narobe, en kup strahov se je naselilo v meni! Z mojim skoraj živiva skupaj, to pomeni da spim pri njemu, kljub temu da se vsak dan vračam domov k sebi, to pomeni popolnoma spremeniti življenje, navade,... Zdaj pa vas prosim za pomoč, za kakšne podobne izkušnje, je možna ljubezen iz ene veze direktno v drugo, se to obnese? Kako na najlepši možni način zaključit staro življenje? Kako mojemu povedati da sem zaljubljena v drugega? Hvala za vse besede že vnaprej... pomagajte mi najti en pameten izhod iz te situacije....
|
|
|
|