|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:27:16   
JASNA D
Punce, ko kuhate govejo župco - a na začetku, ko začne vret, poberete tisto peno dol, ali jo pustite? Sicer skuham dobro juho, ampak tole pobiranje pen, mi vedno živce para.

Hvala!

Jasna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:28:32   
mammika
Jaz kar pustim in pol na konu vse skup precedim zelenjavo in meso ven poberem in to je to.....Peno sem pa včasih kr sprot ven jemala....

LP:sloncek:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:28:38   
sa
Jaz jo dol poberem ;),
lp in dobro govejo zupcp ti zelim8)

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:29:17   
TaRe*
jaz počakam da zavre,pol pa vodo odlijem in potem dam notri šele zelenjavo .Se mi zdi,da je juha bolj čista...kaj pa vem..:zmeden2:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:29:59   
mammika
juha je tudi bolj bistra če notri ubeješ eno jajce- to je iz prve roke ker moj matej je bil včasih kuhar

LP :sloncek:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:37:42   
Amai
kaj pa pol rata iz tega jajca - a se skuha, ali "zgine"?:)-

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:43:48   
Anonimen
Jaz je nikoli dol ne poberem. Stare mame pravijo da je to ta najboljši del goveje župce, bognedaj, da ti zavre in gre čez, sploh ni več dobra! :zmeden2:

Kakorkoli, jaz poberem ven zelenjavco, drugače pa potem ko se ohladi čez noč tisto mast dol poberem, k se na vrhu strdi.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:46:50   
JASNA D
e SUPER - NE BOM SE VEČ MATRALA IN POBIRALA TELE PENE! (ups)

Zdaj pa hitro še tole - kako naj skuham kislo repo, da bo dobra? Ponavadi ji dodam malo popra v zrnju in lovorov list - pa se mi zdi tako prazna. Hop z idejami oz. izkušnjami na plan!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:48:03   
JASNA D
Ja pa še tole - kdaj naredite podmet za repo?

J

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:49:57   
Anonimen
To hočeš repo tako za k pireju a za k žgancem in pečenici?

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:52:56   
JASNA D
Repo bom postregla h krvavici in pečenici. Imela pa bi rada bolj tako polnega okusa - mož pa ocvirkov in masti ravno ne prebavlja najbolje - meni pa je taka čist pusta... Rabim zvijačo za okusnejšo repo - pa hitro, ker je lonec že pripravljen na pultu, želodček pa kruli....

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:55:16   
Anonimen
Malo čebulce potenstaš, nato tenstaš repo, podmeta čisto malo (voda, moka, suha rdeča paprika - ni nujno, je bolj za barvo), malo vegete.

To je to, meni je to full okusno, tisti ocvirki so pa tudi meni bljak

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 11:55:56   
Anonimen
Ni ravno zvijača a ne? :zmeden2:

Sori ampak to je to, drugih idej pa nimam.

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 12:04:47   
malika
Jaz je nikoli ne poberem, pa imam vedno čisto juho.
Ampak ko zavre, dam ogenj vedno na minimum.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 12:10:19   
JASNA D
Punce super ste, ampak zdaj sem se pa izdala, da sem bolj švoh v kuhinji...., pa nič ne de! Z leti bom postala pravi profi!!!!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
26.2.2005 12:10:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
26.2.2005 13:21:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 14:24:05   
JASNA D
Rezultat moje kuhe: župca - super:bravo::bravo::bravo:, repa - bljak :grrr::grrr::grrr: (peče kot sto mater, pa sem samo 5 zrnc popra not dala), klobase pa so itak kupljene, tako da ni primerjave z domačo robo.... No ja, želodci so polni, to pa je najpomembneje!

LP, tudi tistim, ki delate tlako v službah!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pomoč - goveja župca
26.2.2005 22:10:56   
Trebnje
Jaz dam v repo obvezno strt česen in lovorjev list,popram ne,solim po potrebi,na koncu pa zgostim s podmetom.Pene na juhi pa ne pobiram dol.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?