|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomivalni stroj - izbira?
1.1.2013 13:21:39   
kokosh
Pozdravljene.

Po celi porodniški ročnega pomivanja posode je padla odločitev za nakup pomivalnega stroja, pa bi potrebovala vaso pomoc, predvsem česa se je treba izogibati.

Najine omejitve so sledeče:
- širina 45 cm (običajnega ni kam postaviti)
- en hiter program in običajen program z izbiro temperature
- najbolj umazanih ali mastnih kovinskih posod itak ne bi prali
- čim tišji
- notranjost iz nerjaveče pločevine
- A+ energijski razred, cena okoli 400-500 eur
- priznana znamka (beko, korting, indesit odpade)

Domače izkušnje glede bele tehnike so mešane in ne preveč v pomoč (pri možu imajo bosch supersilence pomivalca, ki pa pere 2.5h in vanj spravijo nekje 2/3 pogrinjka za 6 oseb, moji starši imajo 20 let starega gorenje [made in france], ki opere hitro in dobro, notri se nabaše ogromno, medtem ko so imeli gorenje pralni stroji življenjsko dobo 3-5 let).

Skratka, vesela bom izkušenj - sploh, če se je kateri od ozkih pomivalnih strojev izkazal za precej slabo investicijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
1.1.2013 21:21:31   
jakaracman
Moja mama ima 12 let Candy pa ji ok dela. V službi imamo pa 3 leta starega Gorenja, s tem da ga zaženemo po 4x dnevno in tudi lepo opere.Oba sta širine 45. Jaz pa sem prezadovoljna z Boschem, je pa 60 širine.Moj Bosch je med tišjimi, pa tudi Gorenje je tišji od candiya, ampak težko primerjaš 9 let razlike med njima, vsi imajo nerjavečo notranjost.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 1.1.2013 21:24:34 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 9:13:40   
tečla
SIcer imam širine 60 a vseeno. Najprej sem imela candy-jevega pa sem bila ker se tiče pranja posode precej nezadovoljna, da o tem da se je že v času garancije 4 krat pokvaril sploh ne govorim. Vse skupaj v 5 letih je bil serviser pri nas 10x . Po zadnjem popravilu je deloval 6 mesecev, potem pa bi bilo popravilo tako drago (šla je elektronika) da se nama je bolj splačalo kupit nov stroj. Zdaj imam Bosch exclusiv speedstar in sem zelooooooooo zadovoljna. Razen rednega čisščenja stroja (kar moraš itak vsakega) nobenih težav z njim. Glede glasnosti pa težko rečem ker je vgradni, pa tudi prejšnji je bil tako da težko rečem koliko je glasen samostojieči glasnejši ali morda celo tišji. 

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 9:15:14   
tečla
AJa kar se pa tiče tega koliko noter spraviš je ful odvisno od tega koliko si zverziran v zlaganju posode v stroj. Jaz recimo spravim v mamin stroj več kot ona, ker imam drugačno tehniko zlaganja posode v stroj.

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 9:17:31   
aprilčica07
Mi imamo Candy -  precej že star (sva ga že midva podedovala), pa je stroj super. Pere lepo in je relativno tih. Moja dva sta imela dolgo dolgo let Zanussi pomivalni (več kot 20 let), super sta bla zadovoljna. Zdaj pa imata ene tri leta Gorenje in je non stop kaj narobe. user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 10:17:29   
malaMravljica
Pri teh masinah je itak tako, da jih ima 3/4 iste dele notri, na zunaj kaksna spremembica za oc in drugacna cena. Zadnjic smo se s kolegi hecal zaradi hladilnika, ker oni imajo neko smensy znamko in smo pol ugotovil, da je nas Siemens se hitrejsi pri zmrzovanju ledenih kock. In pol se je uni posmejal in rekel, sej notr sta itak oba iz prakticno istih delov.
Jaz sem si nekako zelela za novi stroj se tretji predal zgoraj za pribor, pa sem vidla pri tasci kako to zlaga in me je malo minilo. Ima pa tasca sedaj novega Siemensa in je tako tih, da sva se ene pol ure hecali, da ga uzgeva, je ze pral pa nisva vedeli, ker se ni nic slisalo.
Po moje,ce vzames enega Boscha si na varni strani. Jaz pa imam pomivalca od Neff, tudi spada v druzino Bosch, je ze tako star in se vedno dela, jaz si pa novega zelim, da bo tisji in imel vec programov.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 12:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tečla
AJa kar se pa tiče tega koliko noter spraviš je ful odvisno od tega koliko si zverziran v zlaganju posode v stroj. Jaz recimo spravim v mamin stroj več kot ona, ker imam drugačno tehniko zlaganja posode v stroj.

Podpis ... jaz tudi ful več v isti stroj spravim kot moj. Imamo pa Bosch-a in smo zadovoljni zelo. Je pa zame pomembna funkcija pri pomivalcu tudi gor/dol pomična zgornja košara ... sploh po kakih zabavah, ko je za oprat precej pecljatih kozarcev, ki v višino vzamejo več prostora kot navadni.

(odgovor članu tečla)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 15:38:50   
kokosh
No, problem rešen. Jutri nam pripeljejo tegale.

Hvala vam za mnenja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pomivalni stroj - izbira?
2.1.2013 16:09:13   
jakaracman
Super izbira, verjetno bo edino kar boš obžalovala to, da ga nisi že prej nabavilauser posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?