Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 19:15:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 3.2.2011 19:15:31
|
|
|
|
collar
|
pozdravljena, mogoče piščančje prsi v smetanovi omaki z zelenjavo, vse skupaj damo v posodo za peko v pečici s pokrovko, čez lahko potreseš malo sira, in se lepo samo duši. Zelo hitro pripravljen je tudi losos, kušiš lahko že porcijsko narezane kose, ki jih začiniš in popečeš v ponvi na vsaki strani cca 2-3 minuti, tako da je sredica še rožnata. Zraven lahko narediš kus-kus z zelenjavo, ki jo predhodno popečeš na olivnem olju in začiniš. To je vsa umetnost pa dober tek
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 4.2.2011 8:29:58
|
|
|
|
urška
|
piščanec polnjen z odišavljenim kuskusom na krompirjevi steljici. če rabiš recept mi sporoči. in ni tako zakomplicirano kot se sliši
|
|
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik 4.2.2011 10:28:36
|
|
|
|
hrchy
|
Glede na to, da rabis dve glavni jedi, bi si jaz izbrala eno ribjo in eno govejo - recimo ribje fileje pod zarom v pecici s sojino omako in zrezke. Za dve prilogi bi sla na nekaj lahkega - recimo kaksen aromaticen riz/kuskus (recimo tako kot je predlagala urska) in pa nekaj sezonskega (recimo cips iz razlicne gomoljne zelenjave - pesa, repa...) Dve solati: eno zeleno (recimo z lesniki) in eno kaksne druge barve (recimo pesa s pomaranco) lahko pa tudi kaksno toplo solato. Sladica... semifreddo. Veliko tega lahko pripravis vnaprej ali pa res ni veliko dela
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?