Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomagajte-rumen izcedek 11.8.2007 11:57:15
|
|
|
|
pajkica
|
Živjo! Prebrala sem že vse možne teme na moj problem, pa sem še vedno v skrbeh in v dvomih. Sem v 15. tednu in že celo nosečnost imam rumen izcedek, včasih močnejši, drugič šibkejši in včasih tudi bolj bel. Ker se mi pač to ni zdelo nič nenavadnega, nisem G nič omenjala, saj me tudi ni nič peklo in ne srbelo. Tako, da sem pač mislila, da je to pač normalno stanje nosečnice. Vodo so mi pregledali prejšnji mesec in je bilo vse v redu, saj mi je G na torkovem pregledu povedala, da je vse OK. Zaskrbelo pa me je zdaj, ker je ta izcedek začel v zadnjih dveh dneh tudi smrdeti, dobil je tak neprijeten vonj. Ker je do ponedeljka še daleč ko bom poklicala G, me predvsem zanima ali lahko tako stanje škodi plodu? Jaz bom že potrpela brez problema, saj potem predvidevam, da me bo G dala na kakšne preiskave zaradi morebitnega vnetja, me pa zelo skrbi če se v tem času moji mali pikici slabo godi? Ali jo lahko zaradi tega izgubim? Hvala za vaše odgovore, sem pač prvič in me vsak stvar zaskrbi, predvsem zato, ker se okrog mene v zadnjem letu dogajajo sami ss. Lep dan
|
|
|
|
RE: Pomagajte-rumen izcedek 11.8.2007 12:01:14
|
|
|
|
digi
|
Je pri meni tudi bilo nekak tako, vendar so takoj ugotovili, da imam glivično vnetje, čeprav me res tudi ni srbelo... No vseeno... Pregled pa je bil tak, da me je G pogledal z neko veliko pinceto vtaknil malo gaze not (saj veš kam mislim ) , obrisal, povohal in še meni dal za povohat (sem debelo gledala, da kar groza), no sem pa dobila vaginalne svečke, samo res pa ne bi vedela več katere.....
|
|
RE: Pomagajte-rumen izcedek 11.8.2007 12:15:26
|
|
|
|
Lusa
|
Do ponedeljka si vstavi navaden lca jogurt ,ali pomočiš v tampon ,ali pa če maš kakšno brizalko oz. tisto stvar ,ko dobiš zraven kakšnega sirupa ,za odmerek.Jaz sem si s tistim vsakokrat ,ko se je začelo nekaj kuhat vstavila žličko jogurta ,pa vsak dan po kopanju v bazenu sem isto to naredila ,pa meni pomaga. Do ponedeljka bo ,v ponedeljek pa le k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Pomagajte-rumen izcedek 11.8.2007 12:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Glivice in izcedek ne škodijo , ne skrbi. Je pa prav, da se ga pozdravi, saj tako preprečiš kakšne raztrganine nožnice ob porodu itd.
|
|
|
|
RE: Pomagajte-rumen izcedek 11.8.2007 12:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, jaz se iz izcedkom borim že celo nosečnost. Meni osebno jogurt lca ni pomagal; prav tako ne svečke Vagisan niti Floragyn. Pomagajo mi le svečke Borax, ki dobesedno pobijejo in počistijo vse bakterije al kar so že tam dol. Dobiš ga tudi brez recepta; sicer ga pa meni ginekolog predpiše. Glede srbečice si pa pomagam s kamiličnim čajem. Malo si sperem zunanjost nožnice in pomaga. Res pa, da me ne srbi ves čas. Aja, pa nosi le bombažno spodnje perilo, ne kakšnih plastičnih tangic.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?