|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte-rumen izcedek
11.8.2007 11:57:15   
pajkica
Živjo!
Prebrala sem že vse možne teme na moj problem, pa sem še vedno v skrbeh in v dvomih.
Sem v 15. tednu in že celo nosečnost imam rumen izcedek, včasih močnejši, drugič šibkejši in včasih tudi bolj bel. Ker se mi pač to ni zdelo nič nenavadnega, nisem G nič omenjala, saj me tudi ni nič peklo in ne srbelo. Tako, da sem pač mislila, da je to pač normalno stanje nosečnice.
Vodo so mi pregledali prejšnji mesec in je bilo vse v redu, saj mi je G na torkovem pregledu povedala, da je vse OK.
Zaskrbelo pa me je zdaj, ker je ta izcedek začel v zadnjih dveh dneh tudi smrdeti, dobil je tak neprijeten vonj. Ker je do ponedeljka še daleč ko bom poklicala G, me predvsem zanima ali lahko tako stanje škodi plodu?
Jaz bom že potrpela brez problema, saj potem predvidevam, da me bo G dala na kakšne preiskave zaradi morebitnega vnetja, me pa zelo skrbi če se v tem času moji mali pikici slabo godi? Ali jo lahko zaradi tega izgubim?
Hvala za vaše odgovore, sem pač prvič user posted image  in me vsak stvar zaskrbi, predvsem zato, ker se okrog mene v zadnjem letu dogajajo sami ss.

Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomagajte-rumen izcedek
11.8.2007 12:01:14   
digi
Je pri meni tudi bilo nekak tako, vendar so takoj ugotovili, da imam glivično vnetje, čeprav me res tudi ni srbelo... No vseeno... Pregled pa je bil tak, da me je G pogledal z neko veliko pinceto vtaknil malo gaze not (saj veš kam mislimuser posted image ) , obrisal, povohal in še meni dal za povohat user posted image  (sem debelo gledala, da kar groza), no sem pa dobila vaginalne svečke, samo res pa ne bi vedela več katere.....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2007 12:15:26   
Lusa
Do ponedeljka si vstavi navaden lca jogurt ,ali pomočiš v tampon ,ali pa če maš kakšno brizalko oz. tisto stvar ,ko dobiš zraven kakšnega sirupa ,za odmerek.Jaz sem si s tistim vsakokrat ,ko se je začelo nekaj kuhat vstavila žličko jogurta ,pa vsak dan po kopanju v bazenu sem isto to naredila ,pa meni pomaga.

Do ponedeljka bo ,v ponedeljek pa le k zdravniku.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 12:18:46   
Anonimen
Glivice in izcedek ne škodijo user posted image , ne skrbi. Je pa prav, da se ga pozdravi, saj tako preprečiš kakšne raztrganine nožnice ob porodu itd.

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 12:22:16   
Anonimen
Aja, jaz se iz izcedkom borim že celo nosečnost. user posted image

Meni osebno jogurt lca ni pomagal; prav tako ne svečke Vagisan niti Floragyn.
Pomagajo mi le svečke Borax, ki dobesedno pobijejo in počistijo vse bakterije al kar so že tam dol. Dobiš ga tudi brez recepta; sicer ga pa meni ginekolog predpiše.
Glede srbečice si pa pomagam s kamiličnim čajem. Malo si sperem zunanjost nožnice in pomaga. Res pa, da me ne srbi ves čas.
Aja, pa nosi le bombažno spodnje perilo, ne kakšnih plastičnih tangic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 12:49:47   
pajkica
Bombažno perilo nosim ves čas. Moram pa tako stalno nositi dnevne vložke, saj pri takem izcedku brez ne bi šlo. Izcedek sem imela že pred user posted image , sedaj pa ga imam še za malenkost več. Tudi pred user posted image  pri meni brez dnevnih vložkov ni šlo, saj sem imela stalno vnetja. Odkar sem jih začela nositi in jih seveda menjavati včasih tudi kar vsako uro (uf koliko € je že šlo za nje user posted image ) nisem imela niti enkrat več vnetja.
Do ponedeljka bom že zdržala, saj ni nič drugega kot le nadležno, me je pa zelo skrbelo da slučajno ne škodi user posted image . Tianna hvala, ker si me vsaj deloma pomirila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?