pajkica -> Pomagajte-rumen izcedek (11.8.2007 11:57:15)
|
Živjo! Prebrala sem že vse možne teme na moj problem, pa sem še vedno v skrbeh in v dvomih. Sem v 15. tednu in že celo nosečnost imam rumen izcedek, včasih močnejši, drugič šibkejši in včasih tudi bolj bel. Ker se mi pač to ni zdelo nič nenavadnega, nisem G nič omenjala, saj me tudi ni nič peklo in ne srbelo. Tako, da sem pač mislila, da je to pač normalno stanje nosečnice. Vodo so mi pregledali prejšnji mesec in je bilo vse v redu, saj mi je G na torkovem pregledu povedala, da je vse OK. Zaskrbelo pa me je zdaj, ker je ta izcedek začel v zadnjih dveh dneh tudi smrdeti, dobil je tak neprijeten vonj. Ker je do ponedeljka še daleč ko bom poklicala G, me predvsem zanima ali lahko tako stanje škodi plodu? Jaz bom že potrpela brez problema, saj potem predvidevam, da me bo G dala na kakšne preiskave zaradi morebitnega vnetja, me pa zelo skrbi če se v tem času moji mali pikici slabo godi? Ali jo lahko zaradi tega izgubim? Hvala za vaše odgovore, sem pač prvič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in me vsak stvar zaskrbi, predvsem zato, ker se okrog mene v zadnjem letu dogajajo sami ss. Lep dan
|
|
|
|