|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Položnica za vrtec-vedno enaka vsota?
19.12.2007 14:17:30   
HuAnita
Možno je, da sem kaj spregledala, ampak se mi zdi, da če otroka pravočasno odjaviš (recimo zaradi bolezni), da ti potem ne bi smeli za dneve, ko ga ni, zaračunati prehrane?! Zdaj pa smo že 3. položnico dobili z enakim zneskom - pa je prejšnji mesec manjkala 9 dni?!?, torek skraj pol?

Me lahko katera razsvetli, da ne bom kaj 'čudnega' spraševala v vrtcu....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota?
19.12.2007 14:19:54   
Gordana-3
mi dobimo vedno drugačen znesek, kakšen euro, dva, tri razlike, odvisno od prehrane, kar se točno vidi na dnu položnice. vrtec zarja celje

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 14:20:01   
aluš
Ja, pred petimi leti so pri nas odšteli znesek za prehrano od naslednjega dne naprej ko si sporočil koliko časa bo otrok odsoten. Ampak tisti znesek je bil bolj majhen, tako, da se je komaj kaj poznalo na položnici.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 14:28:50   
Pobalami
Odštejejo prehrano. ampak to je tako malo. Za 10 dni so nam odšteli 5€.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 14:47:06   
sayuri
Huanita, odvisno, kako imajo napisano v pravilniku kar se prehrane tiče. Naj ti povem, kako je pri nas.

Če otrok manjka DO 3 dni v vrtcu, ne odštejejo NIČ, tudi če to sporočiš v vrtec. Če manjka več kot 3 dni, začnejo šele odštevat. Tako da pri nas se lahko zgodi primer, da otrok manjka 3 dni ta teden, pa pride npr v četrtek in petek v vrtec, pa potem naslednji teden manjka spet tri dni, pa pride v četrtek in petek v vrtec...se ne odštejejo NIČ. Zavarovani so s pravilnikom.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 14:54:52   
Anonimen
pri nas odštejejo tudi če manjka samo en dan.

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 15:02:36   
lukec

Enako!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 15:05:54   
Lenny
Za vsak dan, ko je odjavljen, odštejejo eno malenkost.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 15:10:27   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

tudi pri nas je tako, odstejejo tudi, ce ga ni samo en dan!

Pa se odgovor na tvoje vprasanje: v nasem vrtcu imajo sicer dezurstvo in zbirajo prijave, tako da bodo odsteli samo prehrano. Ampak po moje bo v vasem primeru isto, kljub temu, da bo vrtec zaprt. Konec koncev tudi v primeru, da niso v vrtcu ne odstejejo od cene programa ampak samo prehrano.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 17:36:27   
Putka
Pri nas tudi naslednji teden ne bo praktično nikogar v vrtcu. Ampak pomoje plačamo polno ceno, saj tudi vzgojiteljice in ostali zaposleni dobijo normalno plačo.

Pri nas tudi odštejejo tistega pol € na dan če je odsoten 3 ali več dni.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2007 22:40:57   
Tasika
Pri nas odštejejo prehrano če sporočiš odotnost do 8. ure. Ampak je znesek tako ' beden' da si niti pod razno ne navijem ure da bi javila odsotnost, če sem bila celo noč z bolanim otrokom na rokah.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2007 22:45:04   
karamela
Tudi pri nas odštejejo nekaj Eur, če otroka ni. Je pa to res samo par Eur za prehrano.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!