Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

HuAnita -> Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:17:30)

Možno je, da sem kaj spregledala, ampak se mi zdi, da če otroka pravočasno odjaviš (recimo zaradi bolezni), da ti potem ne bi smeli za dneve, ko ga ni, zaračunati prehrane?! Zdaj pa smo že 3. položnico dobili z enakim zneskom - pa je prejšnji mesec manjkala 9 dni?!?, torek skraj pol?

Me lahko katera razsvetli, da ne bom kaj 'čudnega' spraševala v vrtcu....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Gordana-3 -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:19:54)

mi dobimo vedno drugačen znesek, kakšen euro, dva, tri razlike, odvisno od prehrane, kar se točno vidi na dnu položnice. vrtec zarja celje

aluš -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:20:01)

Ja, pred petimi leti so pri nas odšteli znesek za prehrano od naslednjega dne naprej ko si sporočil koliko časa bo otrok odsoten. Ampak tisti znesek je bil bolj majhen, tako, da se je komaj kaj poznalo na položnici.

Pobalami -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:28:50)

Odštejejo prehrano. ampak to je tako malo. Za 10 dni so nam odšteli 5€.

sayuri -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:47:06)

Huanita, odvisno, kako imajo napisano v pravilniku kar se prehrane tiče. Naj ti povem, kako je pri nas.

Če otrok manjka DO 3 dni v vrtcu, ne odštejejo NIČ, tudi če to sporočiš v vrtec. Če manjka več kot 3 dni, začnejo šele odštevat. Tako da pri nas se lahko zgodi primer, da otrok manjka 3 dni ta teden, pa pride npr v četrtek in petek v vrtec, pa potem naslednji teden manjka spet tri dni, pa pride v četrtek in petek v vrtec...se ne odštejejo NIČ. Zavarovani so s pravilnikom.

Anonimen -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 14:54:52)

pri nas odštejejo tudi če manjka samo en dan.

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

lukec -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 15:02:36)

Enako!

Lenny -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 15:05:54)

Za vsak dan, ko je odjavljen, odštejejo eno malenkost.

mojsoncek -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 15:10:27)

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

me pa nekaj drugega še zanima. ali bo zdaj, v decembru cena vrtca nižja, glede na to da bodo otroci cca 10 dni doma - prazniki, delovne dni pa je vrtec zaprt!

tudi pri nas je tako, odstejejo tudi, ce ga ni samo en dan!

Pa se odgovor na tvoje vprasanje: v nasem vrtcu imajo sicer dezurstvo in zbirajo prijave, tako da bodo odsteli samo prehrano. Ampak po moje bo v vasem primeru isto, kljub temu, da bo vrtec zaprt. Konec koncev tudi v primeru, da niso v vrtcu ne odstejejo od cene programa ampak samo prehrano.

Putka -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 17:36:27)

Pri nas tudi naslednji teden ne bo praktično nikogar v vrtcu. Ampak pomoje plačamo polno ceno, saj tudi vzgojiteljice in ostali zaposleni dobijo normalno plačo.

Pri nas tudi odštejejo tistega pol € na dan če je odsoten 3 ali več dni.

Tasika -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 22:40:57)

Pri nas odštejejo prehrano če sporočiš odotnost do 8. ure. Ampak je znesek tako ' beden' da si niti pod razno ne navijem ure da bi javila odsotnost, če sem bila celo noč z bolanim otrokom na rokah.

karamela -> RE: Položnica za vrtec-vedno enaka vsota? (19.12.2007 22:45:04)

Tudi pri nas odštejejo nekaj Eur, če otroka ni. Je pa to res samo par Eur za prehrano.

Stran: [1]