|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnozrnate testenine
10.5.2007 21:51:25   
Jessy
Prejšnji teden sem prvič v življenju kupila polnozrnate testenine. Vzela sem Mlinotestove svedrce in so mi bili več kot dobri. Izredno so me navdušili, zato se zadnjič podam v nov nakup drugega proizvajalca. Kupim polnozrnate rezance, na katerih piše ReginA. Sem danes komej čakala to kosilo, saj sem upala, da bo tako dobro kot zadnjič. Ufff, kaj je bilo zanič! Nisem mogla jesti. user posted image
Katere pa ve kupujete? Jaz ne vem, če bom še kaj testirala. Morda samo še od Barille poskusim, drgač pa na Mlinotestovih ostanem.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnozrnate testenine
11.5.2007 7:44:48   
facka
meni so dobri kaki graham ali pa sojini špageti
user posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 7:57:56   
Anonimen
Ja, tele tudi jaz kupujem, pa včasih široke rezance polnozrnate, ne vem, katera znamka je, tiste, ki so na kao BIO polici, Barillinih pa še nisem, ker jih tam, kjer kupujem vsak dan na hitro, nimajo, drugje pa pozabim. AMpak meni so v glavnem vse polnozrnate v redu.

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 9:17:32   
Maxica
Mi jemo izključno samo polnozrnate testenine, ker se nam zdijo boljšega okusa in smo se nanje že prav navadili. Pri nas kupujemo samo graham testenine od Mlinotesta, sicer jih pa vzamem na zalogo v italijanskem Sparu, vendar znamke pa zdaj ne vem iz glave. Ti sporočim, ko se spomnim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 22:08:03   
Pobalami
Od Barrile so prav dobri.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2007 15:30:29   
Jessy
Hvala vsem za informacije! Danes sem ponovno jedla Mlinotestove in so res izredno dobri. Bom kupila še od Barille, sam jih do zdaj še nisem zasledila v našem Mečkatorju. Bom pogledala še v Tušu.

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2007 17:00:10   
Maxica
Eh, se vidi, da je brezveze tako na pamet pisati.user posted image Ne kupujemo Mlinotestovih, temveč od Žita, Natura piše gor.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2007 18:54:59   
Maxica
Jessy, sem danes prav pogledala, pri Likarci jih imajo.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2007 21:40:22   
Jessy
user posted image user posted image Hej, Maxica! Kako si pridna, da tako skrbiš zame! user posted image user posted image  Trenutno imam dvoje Barilline polnozrnate makarone, od tega sem danes jedla špagete. So zelo dobri. Tiste Regina variante pa tudi videt ne morem več!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...
Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.