|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 12:38:12   
Splet.Ka
Pozdravljene.

Včeraj je naša soseda prav nevarno odišavila hodnik z vonjem po "filanih" paprikah. Ne grejo mi iz glave in danes jih bomm skuhala en veeeelik lonec.

Zanima me nekaj stvari - po tem, ko sem pobrskala po vaših starih nasvetih:

1. Ali vse nadev delate tako, da riž pražite posebej, ne skupaj z mesom na čebulici?

2. Koliko časa jih kuhate?

Hvala. Lepo se imejte!

_____________________________

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 12:49:24   
Anonimen
A ti meso in čebulo prepražiš?? Vem, da moja mami vedno prepraži čebulo, jo potem zmeša v surovo meso + riž in s tem nadeva paprike.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 12:52:48   
Hope2
Jaz riž skuham v slani vodi in ga dam k začinjenemu surovemu meso. Zmešam in nafilam paprike. Za omako dam vodo, paradižnikov koncentrat in paradižnikov pire, sol, poper, nafilane paprike in kuham. Ko so skuraj kuhane naredim prežganje s rdečo mleto papriko in ga dodam k kuhanim paprikam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 12:54:37   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz riž skuham v slani vodi in ga dam k začinjenemu surovemu meso. Zmešam in nafilam paprike. Za omako dam vodo, paradižnikov koncentrat in paradižnikov pire, sol, poper, nafilane paprike in kuham. Ko so skuraj kuhane naredim prežganje s rdečo mleto papriko in ga dodam k kuhanim paprikam.


tko naredi moja mami, le da jih da kuhat kar v pečico user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 13:01:05   
Anonimen
Mi riz preprazimo skupaj z mesom in cebulo, kuhamo pa v ekonom loncu, maximalno 15min, ko zacne piskat. 

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
4.7.2008 13:25:51   
bučkabb
jaz tudi čebulo prepražim posebaj pa pol dodam srovemu mesu in rižu ter začinim, nafilam paprike in postavim v kozico tako da vse lepo pokonci stojijo, zalijem z vodo in kuham nekaj časa potem pa prilijem še kar iz tetrapaka paradišnikov zos in kuham dokler ni kuhana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
9.7.2008 10:27:14   
taši84
js posebej prepražim mleto meso na čebuli, prbližn 40-50 minut. posebej skuham riž. pol pa samo skupi zmešam in nafilam v paprike.

_____________________________

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
9.7.2008 11:01:44   
Jessy
Najprej na čebuli, ki je rahlo porjavela, pražim mešano mleto meso, ki ga začinim s česnom, rožmarinom, baziliko, zeleno, poprom in mešanico mediteranskih začimb. To pražim toliko časa, da se že hoče prijemat na posodo. Takrat dodam riž in prilijem kak deci vode, premešam in pražim še cca 10 min, da se riž malce umehča. S tako mešanico nadevam paprike.
Paprike kuham v omaki, ki je naredim iz prepražene čebule, konzerve pelatov in nekaj osnovnih začimb (česen, lovor, poper,pol goveje jušne kocke). V tej omaki jih kuham kake pol ure, ker so mivšeč paprike, ki so še rahlo trdikaste, meso je pa že itak kuhano, riž pa tudi na pol.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
9.7.2008 13:10:43   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/polnjene-paprike.html

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
9.7.2008 14:52:14   
~Biba~
eh filana paprika pa čebula, to meni ne gre skupajuser posted image

1 kg mesa začiniš(lahko tudi one kupljene začimbe za čevape ali pa sol, poper, vegeta); zraven daš še malo nasekljanega petršilja
temu kg mesa, jaz dodam ohlajeno (kuhanega prelijem večkrat z vodo) skuhano šalco(2dcl) riža
in vse skup zgnetem; ter nafilam paprike (lahko tui brez paprike, kar kroglice(čufte) oblikuješ

vmes dam vret velik lonec vode + paradižnikova mezga, 1 velika žlica soli+ 4 velike žlice sladkorja.

Jah paprike ali kroglice potopim v to omako, in kuham 45 minut

njamiuser posted image

(odgovor članu Lia25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
10.7.2008 23:28:00   
gloria
....jaz mesu dodam na pol kuhan riž,jajce,peteršilj,prepraženo čebulo,začimbe ter pol lončka kis.smetane...v loncu prepražim mal sladkorja do rjave barve,dam maščobo,moko,parad.mezgo ter zalijem,začinim....ko zavre dam kuhat paprike....dobra ideja za juteršnje kosilo.....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
11.7.2008 0:33:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

....jaz mesu dodam na pol kuhan riž,jajce,peteršilj,prepraženo čebulo,začimbe ter pol lončka kis.smetane...v loncu prepražim mal sladkorja do rjave barve,dam maščobo,moko,parad.mezgo ter zalijem,začinim....ko zavre dam kuhat paprike....dobra ideja za juteršnje kosilo.....


Ta omaka je najboljša. Je ena izmed mojih prvih jedi, ko me je mami navajala na GH.


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
11.7.2008 11:08:31   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: kleja

eh filana paprika pa čebula, to meni ne gre skupajuser posted image

1 kg mesa začiniš(lahko tudi one kupljene začimbe za čevape ali pa sol, poper, vegeta); zraven daš še malo nasekljanega petršilja
temu kg mesa, jaz dodam ohlajeno (kuhanega prelijem večkrat z vodo) skuhano šalco(2dcl) riža + 2 jajci(sem pozabila dodat)
in vse skup zgnetem; ter nafilam paprike (lahko tui brez paprike, kar kroglice(čufte) oblikuješ

vmes dam vret velik lonec vode + paradižnikova mezga, 1 velika žlica soli+ 4 velike žlice sladkorja.

Jah paprike ali kroglice potopim v to omako, in kuham 45 minut

njamiuser posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Polnjene oziroma "filane" paprike
21.8.2008 10:29:23   
Lia25
http://www.mojirecepti.com/recept/polnjene-paprike.html

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Ta živila so nevarna za otroke, mlajše od ...
video
Pri nekaterih živilih velja biti previden, ko gre za mlajšega otroka, saj predstavlja tveganje za zadušitev. Preverite, ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?