|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polivanje pri 6 m???
12.2.2008 20:40:16   
ALEKSA13
Že cca 2 tedna opažam, da moj 6 mesečni fantek večkrat na dan bruhne oz. polije nazaj malo mleka oz. GH. To ni vedno po obroku, različno. GH uvajava en mesec.
Polival ali bruhal prej nikoli ni, zato se mi to zdaj čudno. Sicer ga precej mučijo tudi dlesni (so verjetno zobki na pohodu). Ali bi to polivanje bilo lahko zaradi zobkov, ali  mogoče zaradi GH, zaradi gibanja, saj je vedno bolj živahen?? Zaenkat imava samo en obrok goste hrane, zdaj uvajava drugega. Sicer poliva tudi po mleku (Milumil), še bolj kot po GH. Ali se je oz. se to  tudi vašim user posted image dogaja? LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polivanje pri 6 m???
12.2.2008 20:55:18   
Bombažek
moj mali je star 8,5m. Polival je skozi, ko sem ga samo dojila, sedaj, ko sva že precej na GH, pa ravno tako. Vedno mu nekaj curlja iz ust, še dolgo po hranjenju. Tako da morava imeti stalno slinček. Mislim, da je vzrok v napenjanju, ko se plazi ali hoče vstajat,... Jaz ga po hranjenju še nekaj časa pustim v stolčku, pa nekaj časa ga ne držim tako, da bi mu stiskala trebušček.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2008 20:59:36   
PIAF
Moja enako. začela je polivat zadnji teden, ko sem začela z uvajanjem GH in nimam pojma zakaj?!user posted image

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2008 21:03:40   
BAMBINA_
ALEKSA13, če se ne motim, si že enkrat omenjala težave zaradi "bruhanja" prozorne tekočine. Kar je po moje bila želodčna kislina; prekomerno izločanje le-te pa je v bistvu znak refluksa, ki lahko povzroča resne težave. Lahko, da vendarle ima rahle težave s prepuščanjem želodčne zaklopke. Vendar, dokler ne opaziš težav ob hranjenju (jokanje, težko požiranje ipd.) še ni nič hujšega.
Morda pa mu ne odgovarja hrana, ki jo uvajaš user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2008 21:10:10   
mami_miki
naš je 8 pa še polije kdaj..včasih kar dosti, kak dan nič...ampak ko kupčka podre, še včasih polije...po moje ni panike..je pa prej dost polival...zdaj pa vedno manj...ampak še...

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 9:48:34   
pikam
Tudi moja mala je pričela polivati ene 3 tedne po uvajanju GH. Ko je bila še mičkena je včasih malo polivala, potem pa je bilo vse ok, sedaj je pa noro kar počne. Pri njej se tekočina dviguje in ona potem to golta in to se ji dogaja tudi še 2h po hranjenju ali več. Zvečer komaj zaspimo, ker se ji non stop dviguje. Eni so mi rekli, da je lahko od tega, ker GH pretlačiš in so še preveliki koščki zanjo - da jo naj raje spasiram. Pa ni to, ker tudi sedaj ko pasiram je isto. Pa za 1 teden smo prenehale z GH pa se ji je prav tako dvigovalo. Najprej sem pomislila, da je to zaradi zobkov, pa ne vem. Sedaj je spodaj dobila 2, pa ni spremembe ampak itak so verjetno tud zgoraj na pohodu tako da bo trajalo preden bodo zobki mimo. Mi je pa čudno to, da se čisto nič ne slini. Imam občutek kot da vso slino pogoltne in ji potem to hodi v napoto. Sem tudi mleko zamenjala (iz HIppa na Novalac AR) pa jo je tako zaprl, da sem šla hitro nazaj. Sedaj bom pa probala z Bebo (navadno), mogoče ji res mleko ne odgovarja.  Eni tudi pravijo, da preveč pojejo in potem plivajo. Pa sem ji dajala majhne količine mleka pa je bilo čist isto, edino tečna je bila, ker je bila lačna.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?