pikam -> RE: Polivanje pri 6 m??? (13.2.2008 9:48:34)
|
Tudi moja mala je pričela polivati ene 3 tedne po uvajanju GH. Ko je bila še mičkena je včasih malo polivala, potem pa je bilo vse ok, sedaj je pa noro kar počne. Pri njej se tekočina dviguje in ona potem to golta in to se ji dogaja tudi še 2h po hranjenju ali več. Zvečer komaj zaspimo, ker se ji non stop dviguje. Eni so mi rekli, da je lahko od tega, ker GH pretlačiš in so še preveliki koščki zanjo - da jo naj raje spasiram. Pa ni to, ker tudi sedaj ko pasiram je isto. Pa za 1 teden smo prenehale z GH pa se ji je prav tako dvigovalo. Najprej sem pomislila, da je to zaradi zobkov, pa ne vem. Sedaj je spodaj dobila 2, pa ni spremembe ampak itak so verjetno tud zgoraj na pohodu tako da bo trajalo preden bodo zobki mimo. Mi je pa čudno to, da se čisto nič ne slini. Imam občutek kot da vso slino pogoltne in ji potem to hodi v napoto. Sem tudi mleko zamenjala (iz HIppa na Novalac AR) pa jo je tako zaprl, da sem šla hitro nazaj. Sedaj bom pa probala z Bebo (navadno), mogoče ji res mleko ne odgovarja. Eni tudi pravijo, da preveč pojejo in potem plivajo. Pa sem ji dajala majhne količine mleka pa je bilo čist isto, edino tečna je bila, ker je bila lačna.
|
|
|
|