|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polit vosek po marmorju
8.8.2012 20:24:36   
muco
Morda kdo ve s čim, če sploh, se da odstraniti polit vosek z marmorja na grobu, .....zadnjič je bilo zelo vetrovno in ..... ni lepo !

Hvala user posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polit vosek po marmorju
8.8.2012 20:47:15   
enea
nisem še imela takega primera, ampak če bi se meni to zgodilo, bi najprej probala ga odstranit z tisto "lopatko" za steklokeramiko,... nato pa do konca ščistit s sgrasatorejem ki ga v spinu kupiš za nekaj manj kot 1€,...

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.8.2012 20:50:53   
Matkurja
Najprej odstrani z lopatko, kot pravi Enea, potem pa gor cajtng pa z nečim vročim "polikaj" čez. ČAsopis bi moral potegnit vase.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.8.2012 21:17:35   
muco
Ja, ja tisto z lopatko ni problem ampak temen flek ostane ! Morda pa res tole s časopisom . user posted image Ne bi rad z nečim sral, da ne naredim še večji flek. user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.8.2012 21:22:36   
Colt
Kolega...preveri Meglio..

< Sporočilo je popravil Colt -- 8.8.2012 21:24:29 >

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.8.2012 21:31:57   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

O, prijatelj stari user posted image , hvala, ampak mislim, da bom poizkusil najprej, s Superbleskom, ....pravkar ga je uzrlo moje oko .

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.8.2012 21:42:34   
gsatalema
Enak primer je imela moja mama user posted image . Bom jutri povprašala ko pride na obisk, kako je rešila in poročam. user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.8.2012 21:48:38   
liliana
Belinka: Superblesk......user posted image Deluje.....

V primeru trdovratnih madežev krpo prepojimo s Superblesk odstranjevalcem voska in jo položimo na madež. Pokrijemo s folijo ali polietilensko vrečko, ki jo ob robovih zatesnimo s peskom ali podobnim materialom. Sredstvo pustimo delovati daljši čas, npr. čez noč. Ko krpo odstranimo, površino še nekajkrat dobro obrišemo s Superblesk odstranjevalcem voska.

http://www.kemostik.si/belinka-kemostik/izdelki/?izdelek=1&ID=333

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2012 8:34:00   
alda
muco če ne rata z naštetim ,me "pocukaj", pa ti pri znancu-kamnoseku,sfehtam mal unga čudežnega praška, s katerim nam on vedno očisti grob in pa moje zunanje okenske police-vsakih tolko mi rata da jm "podarim" rjo user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2012 8:35:38   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

[/quote

Colt-pa živ si? user posted image user posted image
jaz pa mislila ,da te je že kaka druga žval odnesla!

Ja!DOBRODOŠEL spet med nami!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2012 8:55:59   
HuAnita
Nam je s skrilavca potegnilo vosek na že zgoraj opisan način - časopis in likalnik....

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?