muco -> Polit vosek po marmorju (8.8.2012 20:24:36)
Morda kdo ve s čim, če sploh, se da odstraniti polit vosek z marmorja na grobu, .....zadnjič je bilo zelo vetrovno in ..... ni lepo !
Hvala [sm=smiley1.gif] !
enea -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 20:47:15)
nisem še imela takega primera, ampak če bi se meni to zgodilo, bi najprej probala ga odstranit z tisto "lopatko" za steklokeramiko,... nato pa do konca ščistit s sgrasatorejem ki ga v spinu kupiš za nekaj manj kot 1€,...
Matkurja -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 20:50:53)
Najprej odstrani z lopatko, kot pravi Enea, potem pa gor cajtng pa z nečim vročim "polikaj" čez. ČAsopis bi moral potegnit vase.
muco -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 21:17:35)
Ja, ja tisto z lopatko ni problem ampak temen flek ostane ! Morda pa res tole s časopisom . [sm=smiley13.gif] Ne bi rad z nečim sral, da ne naredim še večji flek. [sm=smiley1.gif]
Colt -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 21:22:36)
Kolega...preveri Meglio..
muco -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 21:31:57)
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Kolega...preveri Meglio..
O, prijatelj stari [sm=smiley36.gif], hvala, ampak mislim, da bom poizkusil najprej, s Superbleskom, ....pravkar ga je uzrlo moje oko .
gsatalema -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 21:42:34)
Enak primer je imela moja mama [sm=smiley13.gif]. Bom jutri povprašala ko pride na obisk, kako je rešila in poročam. [sm=jezicek.gif]
liliana -> RE: Polit vosek po marmorju (8.8.2012 21:48:38)
V primeru trdovratnih madežev krpo prepojimo s Superblesk odstranjevalcem voska in jo položimo na madež. Pokrijemo s folijo ali polietilensko vrečko, ki jo ob robovih zatesnimo s peskom ali podobnim materialom. Sredstvo pustimo delovati daljši čas, npr. čez noč. Ko krpo odstranimo, površino še nekajkrat dobro obrišemo s Superblesk odstranjevalcem voska.
alda -> RE: Polit vosek po marmorju (9.8.2012 8:34:00)
muco če ne rata z naštetim ,me "pocukaj", pa ti pri znancu-kamnoseku,sfehtam mal unga čudežnega praška, s katerim nam on vedno očisti grob in pa moje zunanje okenske police-vsakih tolko mi rata da jm "podarim" rjo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
alda -> RE: Polit vosek po marmorju (9.8.2012 8:35:38)
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Kolega...preveri Meglio.. [/quote
Colt-pa živ si? [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] jaz pa mislila ,da te je že kaka druga žval odnesla!
Ja!DOBRODOŠEL spet med nami!!
HuAnita -> RE: Polit vosek po marmorju (9.8.2012 8:55:59)
Nam je s skrilavca potegnilo vosek na že zgoraj opisan način - časopis in likalnik....