|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pohvala vrtcu
12.4.2007 10:23:29   
tinkatonka
Ker so na forumih ponavadi bolj graje in pritoževanja kot pohvale, jaz pripenjam eno pohvalo....

Anej hodi v vrtec od začetka februarja. Smo bili veliko bolani in upam da se bo to sedaj končalo ali vsaj umirilo. Vendar ne morem prehvalit njegovih dveh vzgojiteljic. Kot prvo sta bili zelo prijazni pri uvajanju, ker je imel Anej kar veliko krizo pri uvajanju. Ker ima non stop zamašen nosek mu na vsake pol urce zlivata v nos fiziološko, da lažje diha. Non stop tudi neki izdelujejo. Za valenetinovo smo dobili srčke za mamico in očka, pa za Materinski dan tako lepo slikico v okvričku s tulipanom in zadaj tako lepo posvetilo, da sem jokala kot dež. Potem organizirajo tudi dejavnosti popoldan s starši. Ravno včeraj smo barvali kamne, sadili rožice skupaj z otroci. Mislim res so 100% s srcem pri delu. In ko vidiš tiste nasmejane male obrazke, ki packajo s čopičem, zalivajo rožice, ni lepšega kot iskren otroški nasmeh in hvaležnost, ki jo izraža z iskricami v očeh.

Hvaležna sem jima iz dna srca, da moj sinko uživa v vrtcu, da spoznava svet igre, druženja,...

In zakaj ta post...ker se mi zdi "pravo varstvo" še kako ZELO pomembno.

Upam da imate tudi ostali tako srečo z vzgojiteljicami.

Z lp

Tina

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 12.4.2007 23:33:03 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pohvala
12.4.2007 10:25:33   
Anonimen
Non stop tudi neki izdelujejo. Za valenetinovo smo dobili srčke za mamico in očka, pa za Materinski dan tako lepo slikico v okvričku s tulipanom in zadaj tako lepo posvetilo, da sem jokala kot dež. Potem organizirajo tudi dejavnosti popoldan s starši. Ravno včeraj smo barvali kamne, sadili rožice skupaj z otroci. Mislim res so 100% s srcem pri delu. In ko vidiš tiste nasmejane male obrazke, ki packajo s čopičem, zalivajo rožice, ni lepšega kot iskren otroški nasmeh in hvaležnost, ki jo izraža z iskricami v očeh.

Pri nas je isto, razen, da nima zabasanega nosa.

In to hvaležnost jim od časa do časa pokažem (Novo leto, 8. marec, RD tamalega, konec leta) s kavo in kakšno sladkarijo.

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2007 10:29:07   
srki
Ja lepo. Drugače pa je pri nas isto, kot pri al bini

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2007 12:00:28   
romy
Pri nas je tudi tako. 100% in več sem zadovoljna z vrtcem in vzgojiteljicama ki ju ima.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2007 12:22:40   
Špacka

Enako pri nas, zelo zadovoljna z vrtcem in z vzgojiteljicama.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2007 15:33:17   
BLAŽIKA
Mi imamo namen iti v vrtec letos septembra in sem res v veliki dilemi kaj narediti. S  tem tvojim postom pa si me res potolažila in mi dala misliti, da je res dobro da gre v vrtec.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 22:09:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 18:26:54   
pikapolona2
tinkatonka napiši še za kateri vrtec greuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?