tinkatonka -> Pohvala vrtcu (12.4.2007 10:23:29)
|
Ker so na forumih ponavadi bolj graje in pritoževanja kot pohvale, jaz pripenjam eno pohvalo.... Anej hodi v vrtec od začetka februarja. Smo bili veliko bolani in upam da se bo to sedaj končalo ali vsaj umirilo. Vendar ne morem prehvalit njegovih dveh vzgojiteljic. Kot prvo sta bili zelo prijazni pri uvajanju, ker je imel Anej kar veliko krizo pri uvajanju. Ker ima non stop zamašen nosek mu na vsake pol urce zlivata v nos fiziološko, da lažje diha. Non stop tudi neki izdelujejo. Za valenetinovo smo dobili srčke za mamico in očka, pa za Materinski dan tako lepo slikico v okvričku s tulipanom in zadaj tako lepo posvetilo, da sem jokala kot dež. Potem organizirajo tudi dejavnosti popoldan s starši. Ravno včeraj smo barvali kamne, sadili rožice skupaj z otroci. Mislim res so 100% s srcem pri delu. In ko vidiš tiste nasmejane male obrazke, ki packajo s čopičem, zalivajo rožice, ni lepšega kot iskren otroški nasmeh in hvaležnost, ki jo izraža z iskricami v očeh. Hvaležna sem jima iz dna srca, da moj sinko uživa v vrtcu, da spoznava svet igre, druženja,... In zakaj ta post...ker se mi zdi "pravo varstvo" še kako ZELO pomembno. Upam da imate tudi ostali tako srečo z vzgojiteljicami. Z lp Tina
|
|
|
|