Pohvala vrtcu (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

tinkatonka -> Pohvala vrtcu (12.4.2007 10:23:29)

Ker so na forumih ponavadi bolj graje in pritoževanja kot pohvale, jaz pripenjam eno pohvalo....

Anej hodi v vrtec od začetka februarja. Smo bili veliko bolani in upam da se bo to sedaj končalo ali vsaj umirilo. Vendar ne morem prehvalit njegovih dveh vzgojiteljic. Kot prvo sta bili zelo prijazni pri uvajanju, ker je imel Anej kar veliko krizo pri uvajanju. Ker ima non stop zamašen nosek mu na vsake pol urce zlivata v nos fiziološko, da lažje diha. Non stop tudi neki izdelujejo. Za valenetinovo smo dobili srčke za mamico in očka, pa za Materinski dan tako lepo slikico v okvričku s tulipanom in zadaj tako lepo posvetilo, da sem jokala kot dež. Potem organizirajo tudi dejavnosti popoldan s starši. Ravno včeraj smo barvali kamne, sadili rožice skupaj z otroci. Mislim res so 100% s srcem pri delu. In ko vidiš tiste nasmejane male obrazke, ki packajo s čopičem, zalivajo rožice, ni lepšega kot iskren otroški nasmeh in hvaležnost, ki jo izraža z iskricami v očeh.

Hvaležna sem jima iz dna srca, da moj sinko uživa v vrtcu, da spoznava svet igre, druženja,...

In zakaj ta post...ker se mi zdi "pravo varstvo" še kako ZELO pomembno.

Upam da imate tudi ostali tako srečo z vzgojiteljicami.

Z lp

Tina

Anonimen -> RE: Pohvala (12.4.2007 10:25:33)

Non stop tudi neki izdelujejo. Za valenetinovo smo dobili srčke za mamico in očka, pa za Materinski dan tako lepo slikico v okvričku s tulipanom in zadaj tako lepo posvetilo, da sem jokala kot dež. Potem organizirajo tudi dejavnosti popoldan s starši. Ravno včeraj smo barvali kamne, sadili rožice skupaj z otroci. Mislim res so 100% s srcem pri delu. In ko vidiš tiste nasmejane male obrazke, ki packajo s čopičem, zalivajo rožice, ni lepšega kot iskren otroški nasmeh in hvaležnost, ki jo izraža z iskricami v očeh.

Pri nas je isto, razen, da nima zabasanega nosa.

In to hvaležnost jim od časa do časa pokažem (Novo leto, 8. marec, RD tamalega, konec leta) s kavo in kakšno sladkarijo.

srki -> RE: Pohvala (12.4.2007 10:29:07)

Ja lepo. Drugače pa je pri nas isto, kot pri al bini

romy -> RE: Pohvala (12.4.2007 12:00:28)

Pri nas je tudi tako. 100% in več sem zadovoljna z vrtcem in vzgojiteljicama ki ju ima.

Špacka -> RE: Pohvala (12.4.2007 12:22:40)

Enako pri nas, zelo zadovoljna z vrtcem in z vzgojiteljicama.

BLAŽIKA -> RE: Pohvala (12.4.2007 15:33:17)

Mi imamo namen iti v vrtec letos septembra in sem res v veliki dilemi kaj narediti. S  tem tvojim postom pa si me res potolažila in mi dala misliti, da je res dobro da gre v vrtec.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.4.2007 22:09:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

pikapolona2 -> RE: Pohvala (18.4.2007 18:26:54)

tinkatonka napiši še za kateri vrtec gre[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]