Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 12:16:48
|
|
|
|
Andre
|
Pozdravljene! Jutri imam napovedane obiske, ker pa sem v službi, imam potem na razpolago samo 1,5 ure, da vse pripravim. Torej, pecivo bom že danes spekla, glede ostalega pa ne vem. Ne gre za kosilo, bolj za prigrizke, ne bi pa rada klasičen narezek. Razmišljala sem, da bi pripravila kakšne mini pice oziroma takšne zvitke, pa ne vem če lahko to počaka surovo do jutri, da potem samo spečem. Ideje in predlogi zelo dobrodošli .
|
|
|
|
RE: Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 12:21:27
|
|
|
|
Kliki
|
Kupi malo šunke, sira, posebne, kečap in toste. Sestavine zmešaj in daj na toste. Simpl lahko narediš jutri in bo sveže.
|
|
|
|
RE: Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 12:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
http://www.kulinarika.net/recept/predjedi/Mini_pizze-9494.html Te si ze tako omenila,jaz v tem primeru sunko naribam,vse ostalo gor namazem tako kot je v receptu,zvijem skupaj s peki papirjem ali alu folijo in dam v hladilnik zvecer,naslednji dan pa narezem in specem..
|
|
|
|
RE: Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 12:40:12
|
|
|
|
Jessy
|
Kaj pa, če udarite kak tatarski biftek? Drugega kot kruhke popečt, ti ni treba. Jaz edino francosko še naredim za zraven, kar se pa lahko že prejšnji dan skuha, zmešaš pa na dan postrežbe. Drugače pa lahko tudi normalno velike pice spečeš z različnimi okusi, ki jih potem na majhne koščke narežeš in je.
_____________________________
http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte
|
|
|
|
RE: Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 12:48:30
|
|
|
|
Andre
|
Skamp, hvala za recept in nasvet. Sicer sem mislila sama pripravit testo za pico, pa malo po svoje , bom pa poskusila po tem receptu in zavito v folijo pustila v hladilniku do jutri . Super! Pa malo pršuta, salamce, sirčka, domač liptaver namaz, od sladkega pa princeske (po želji moje srednje hčerke ), jagodno pecivo s smetano v obliki torte, pa bo .
|
|
|
|
RE: Pogostitev-kaj pripraviti prejšnji dan 27.1.2010 14:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Super Pa se to...jaz kar kupim tisto listnato testo,ki ga ni treba nic valjat...Ki je ze skupaj zvito..samo razvijem in namazem gor...pa kecap uporabim namesto par.omake.. Veselo praznovanje jutri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Folna kislinaMichonne RRAli ste med nosečnostjo jemale folno kislino?Da (
75%)
Ne (
13%)
Občasno (
12%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!