tihoupanje
|
Teža, ki jo ti navajaš, zagotovo ni razlog za neplodnost. Pri tebi je to, po mojem mnenju, ŠČITNICA!!! Ščitnica lahko dela preveč ali premalo. Če preveč dela, povzroča napetost, živčnost, izgubo teže, spremenjeno presnovo in porušen metabolizem....preveč aktivne žleze z notranjim izločanjem....preveč kortizona...cel nered s hormoni.... Če dela prepočasi, je človek len, debel, počasen....tudi možgani mu počasi delajo in težko sklepa kakšne stvari.....čuden flegmatik....ovulacije vprašljive....hormoni zabluzeni.... Ne priporočam ti, da ješ nezdravo prehrano. Nasveti ajurvedskih mojstrov, joga vsak dan, zdrava prehrana, umirjeno življenje.....To bi bila moja izbira. In bi poskušala v glavi biti umirjena, sprejeti misel, da vse, kar mi je namenjeno, bom dobila....In ne bo konec sveta, če ne bom mamica.... Težko...vem.... Jaz mislim, pa da te bo edino tak način razmišljanja in življenja pripeljal do .... Vaje joge so plod tisočletnih izkušenj. Trdijo, da vplivajo na ravnovesje telesa in duha.....S temi vajami lahko popraviš delovanje svoje ščitnice..... Pa dihaj globoko.......Imam občutek, ko te berem, da si sita vsega.....Najraje bi zakričala in nekam zbežala.....Iščeš razlog za neuspeh in krivca...... Ne skrbi toliko.....Zanositi je mogoče tudi v taboriščih, med vojno, ko si posiljen in trpinčen.... Pušenjak trdi, da je idealen parazit in če je vitalen, preživi vse mogoče in nemogoče..... Jaz bi tako začela........ V LJ na Miklošičevi ulici je Medexova trgovina. Obišči jo in si kupi sveži matični mleček, cvetni prah in mogoče kakšen okusen med. Privošči si čaj po lastni izbiri. Ali kavo, ki najbolj diši... Zjutraj pa začni vsak dan posebej..... Prvo si v usta (pred umivanjem zob) daj žličko matičnega mleča, mešaj ga s slino in drži čimdlje, da se vsrkajo najbolj pomembne sestavine že v ustih.......Miži in miruj..... Potem, zraven odprtega okna sedi na tla in v miru naredi Tibetanske vaje za pomladitev.......... Na koncu sedi, miži in ne misli prav nič.....Išči prazen prostor v vesolju........In dihaj.... Ko končaš, si skuhaj najljubšo pijačo, s katero boš začela dan (kava, čaj, mleko...) in sladkaj s majhno žličko medu, pomešanega s cvetnim prahom.....Uživaj........Ti si v središču vesolja.... In se odpravi v novi dan, ki je tvoj in samo tvoj..........Življenje je čudovito, lepo, zanimivo.... Imej se rada......in s prijetnimi občutki pride sreča.....ki je znak dobrega delovanja ščitnice.... Želim ti veliko sonca na tvoji poti.........
|