|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 14:28:33   
soncek64
Pozdravljene, prosila bi vas za pomoc. Rada bi oddala vlogo za podaljsanje porodniske. Nas malcek je star 10 mesecev in je do 8.5 meseca skozi polival, ko sem zacela \ uvajanjem goste hrane se je pocasi polivanje umirilo. Bila sva tudi hospitalizirana, ker je mali skoz po hrani veliko jokal in se zvijal, blato ima totalno neprebavljeno to ima se vedno, Ugotovili niso nic posebnega razen diagnoza refluks.  Zaradi zaprtja dolecene hrane ne smem dajat. Ze ko sva bila v bolnici je dobil neke izpuscaje po ritki in zelo rdeco ritko vcasih tudi do krvi. Stvari z ritko se se vedno niso uredile in se vedno kar naprej menjujemo plenicke, kreme, ki mi jih pridpisuje pediater. Po vsem tem pa je hitro za tem, ko je kao dobil glivice dobila tudi rdece izpuscaje po obrazu (zaradi teh ispuscajev je zalo nemiren in jokav otrocicek verjetno ga srbi). Po telesu je dobil rdece lise notri pa je rumeno (naj bi bil sum na atropicni dermatitis), testiranje imamo sele junija jaz pa moram vlogo oddati ze konec maja. Ce ima mogoce kaksna izkusnje s tem ali ce je sama napisala kasen dopis bi prosila, ce mi ga lahko posreduje na ZS.Zraven prošnje za podaljšanje porodniške, bi rada še sama napisala nekaj besed, glede na to, da takrat se ne bom dobila izvidov. Vse kar mi lahko pomaga mi prosim posredujte. Vase izkusnje so zelo zazeljene. Je mogoce kaksna mamica imela podaljsano samo zaradi refluksa_

Hvala za kakrsnokoli infomracijo. Rok za oddajo se pocasi bliza.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 16:26:21   
rija
želim vam vse najboljše, da se zadeve umirijo, vendar si na tvojem mestu ne bi delala prevelikih utrvar, ker to pa res ni ne vem kakšen razlog za podlajšanje porodniške, žal.

poznam mamico, ki ima otroka s PP, ki je star 3 leta in še prav ne sedi, pa je revica dobila podaljšano samo za 3 mesece....

raje se razglej, da boš dobila neko pametno varstvo, ki bo tem nadlogam kos.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu soncek64)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 16:37:44   
krfjolca
Meni se te težave ne zdijo nič posebnega, predvsem pa polivanje in vneta ritka ne moreta biti razlog za podaljšanje porodniške. user posted image  Ni prijetno, res, vendar za kake hude zdravstvene težave tu ne gre, pa tudi če dokažejo alergijo ali dermatitis. Se spomnim, ko so sem gor pisale mamice hudih alergikov, ki so imeli prehrano omejeno na 5 živil, pa niso dobile podaljšano.

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 17:50:38   
ljupka
Lahko ti svetujem ,kako sem jaz otpravla hudo vnetje pri svoji punčki,svetovala mi je babica(patronažna sestra),ki pride na dom.V liter tople vode pol deci jabolčnega kisa(po možnosti domačga,ker ni tako kisel)z vatko razmažeš po ritki in posušiš s fenom,ko je suho namažeš na debelo z bepantenom ali pa s tisto v zlati škatlici,je še boljš.Tako večkrat na dan pa bo boljš,par dni pa bo kot nova.Vso srečo ti želim.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 21:01:05   
Nika v službi
Malo možnosti, ampak poskusit velja, a ne? Kar pogumno napiši, kaj vas vse pesti, vsekakor pa je skoraj nujno, da zraven predložiš kopijo zdravniške dokumentacije in vašega P poprosiš, da napiše ustrezno mnenje (ki jasno podpira nujnost podaljšanja porodniške).

Vzporedno pa le išči primerno varstvo in ne upaj preveč na pozitivni izid.

Srečno!

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Podaljsanje porodniske ya 90 dni
4.5.2009 21:12:00   
benika
Tudi jaz upam, da se vam stvari čimprej umirijo. Hkrati pa se pridružujem mnenju punc, da vaše težave niso ne vem kakšen razlog za podaljšanje porodniške in da ne imej preveč upanja.


(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?