soncek64 -> Podaljsanje porodniske ya 90 dni (4.5.2009 14:28:33)
|
Pozdravljene, prosila bi vas za pomoc. Rada bi oddala vlogo za podaljsanje porodniske. Nas malcek je star 10 mesecev in je do 8.5 meseca skozi polival, ko sem zacela \ uvajanjem goste hrane se je pocasi polivanje umirilo. Bila sva tudi hospitalizirana, ker je mali skoz po hrani veliko jokal in se zvijal, blato ima totalno neprebavljeno to ima se vedno, Ugotovili niso nic posebnega razen diagnoza refluks. Zaradi zaprtja dolecene hrane ne smem dajat. Ze ko sva bila v bolnici je dobil neke izpuscaje po ritki in zelo rdeco ritko vcasih tudi do krvi. Stvari z ritko se se vedno niso uredile in se vedno kar naprej menjujemo plenicke, kreme, ki mi jih pridpisuje pediater. Po vsem tem pa je hitro za tem, ko je kao dobil glivice dobila tudi rdece izpuscaje po obrazu (zaradi teh ispuscajev je zalo nemiren in jokav otrocicek verjetno ga srbi). Po telesu je dobil rdece lise notri pa je rumeno (naj bi bil sum na atropicni dermatitis), testiranje imamo sele junija jaz pa moram vlogo oddati ze konec maja. Ce ima mogoce kaksna izkusnje s tem ali ce je sama napisala kasen dopis bi prosila, ce mi ga lahko posreduje na ZS.Zraven prošnje za podaljšanje porodniške, bi rada še sama napisala nekaj besed, glede na to, da takrat se ne bom dobila izvidov. Vse kar mi lahko pomaga mi prosim posredujte. Vase izkusnje so zelo zazeljene. Je mogoce kaksna mamica imela podaljsano samo zaradi refluksa_ Hvala za kakrsnokoli infomracijo. Rok za oddajo se pocasi bliza.
|
|
|
|