|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšanje porodniške n-tič
12.12.2007 20:34:35   
Anonimen
Porodniška mi poteče 6.1.08, vlogo pa ne morem dati prej kot v petek, 14.12. ker moram počakati na izvid od RA.
A je možno, da dobim odgovor v tem času? In če ne, kaj sledi? Sem sicer brez službe in se 7.1. prijavim na Zavod, potem pa spet odjavim, če mi odobrijo podaljšanje? Sem za vmesni čas še zavarovana?

Hvala in lp user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšanje porodniške n-tič
14.12.2007 14:25:58   
Anonimen
No, tok o tem, da sam tisti z eno user posted image  ne dobijo odgovora. user posted image

Sicer je pa že mim, če delavka na CSD tega ne ve, user posted image  tud ve ne boste.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 14:27:01   
sazi
Žal o tem, kako je s prijavo na zavodu ne vem nič.
Sem pa sama zaradi okoliščin oddala vlogi za podaljšanje porodniške 3 dni pred potekom. Že prej sem bila zmenjena z delodajalcem, da po porodniški koristim 3 tedne dopusta in pri njem zaključim, od takrat dalje pa sem zaposlena pri novem delodajalcu.
Tako sem na dopustu čakala na odločbo o podaljšanju. Prišla je po dobrih dveh tednih in podaljšanje je bilo odobreno. PO poteku dopusta sem bila naprej spet 3 mesece na porodniški.

Kako je s prijavo ne vem, je pa možno, d aboš odločbo dobila pravi čas - ni pa nujno. Namreč komisije zasedajo v paketih. Ne vem, na 1-2 tedna? Takrat vem, da sem letala naokrog, ker sem oddala vlogo brez izvida iz RA, ki sem ga dobila 2 dni kasneje in sem izvid osebno nesla na ZD LJ Center,kjer je zasedala komisija, pristojna za moj primer.

Pozanimaj se, kdaj in kje zasedajo, čimprej vse oddaj, na CSD-ju naj bodo obveščeni o tem, zakaj si oddala tako pozno in da potrebuješ čimhitrejši odgovor, da te potem res obravnavajo že, ko se 1. sestanejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 14:27:52   
sazi
No, tok o tem, da sam tisti z eno ne dobijo odgovora.

sva očitno pisali istočasno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 14:47:19   
Anonimen
Saj sem danes oddala vlogo in izvid, pa je rekla, da najbrž ne bo pravi čas. user posted image user posted image  Glede prijave na zavod pa ni vedla, ni še nikol mela tazga primera. user posted image  Na CSD so pr men že velikrat toplo vodo odkrival, ja. user posted image  user posted image
Prijavit se pa moram, ker mi za tiste dni vmes ne bo veljalo zdravstveno zavarovanje.

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?