Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podaljšanje porodniške n-tič 14.12.2007 14:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tok o tem, da sam tisti z eno ne dobijo odgovora. Sicer je pa že mim, če delavka na CSD tega ne ve, tud ve ne boste.
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške n-tič 14.12.2007 14:27:01
|
|
|
|
sazi
|
Žal o tem, kako je s prijavo na zavodu ne vem nič. Sem pa sama zaradi okoliščin oddala vlogi za podaljšanje porodniške 3 dni pred potekom. Že prej sem bila zmenjena z delodajalcem, da po porodniški koristim 3 tedne dopusta in pri njem zaključim, od takrat dalje pa sem zaposlena pri novem delodajalcu. Tako sem na dopustu čakala na odločbo o podaljšanju. Prišla je po dobrih dveh tednih in podaljšanje je bilo odobreno. PO poteku dopusta sem bila naprej spet 3 mesece na porodniški. Kako je s prijavo ne vem, je pa možno, d aboš odločbo dobila pravi čas - ni pa nujno. Namreč komisije zasedajo v paketih. Ne vem, na 1-2 tedna? Takrat vem, da sem letala naokrog, ker sem oddala vlogo brez izvida iz RA, ki sem ga dobila 2 dni kasneje in sem izvid osebno nesla na ZD LJ Center,kjer je zasedala komisija, pristojna za moj primer. Pozanimaj se, kdaj in kje zasedajo, čimprej vse oddaj, na CSD-ju naj bodo obveščeni o tem, zakaj si oddala tako pozno in da potrebuješ čimhitrejši odgovor, da te potem res obravnavajo že, ko se 1. sestanejo.
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške n-tič 14.12.2007 14:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem danes oddala vlogo in izvid, pa je rekla, da najbrž ne bo pravi čas. Glede prijave na zavod pa ni vedla, ni še nikol mela tazga primera. Na CSD so pr men že velikrat toplo vodo odkrival, ja. Prijavit se pa moram, ker mi za tiste dni vmes ne bo veljalo zdravstveno zavarovanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?