sazi -> RE: Podaljšanje porodniške n-tič (14.12.2007 14:27:01)
|
Žal o tem, kako je s prijavo na zavodu ne vem nič. Sem pa sama zaradi okoliščin oddala vlogi za podaljšanje porodniške 3 dni pred potekom. Že prej sem bila zmenjena z delodajalcem, da po porodniški koristim 3 tedne dopusta in pri njem zaključim, od takrat dalje pa sem zaposlena pri novem delodajalcu. Tako sem na dopustu čakala na odločbo o podaljšanju. Prišla je po dobrih dveh tednih in podaljšanje je bilo odobreno. PO poteku dopusta sem bila naprej spet 3 mesece na porodniški. Kako je s prijavo ne vem, je pa možno, d aboš odločbo dobila pravi čas - ni pa nujno. Namreč komisije zasedajo v paketih. Ne vem, na 1-2 tedna? Takrat vem, da sem letala naokrog, ker sem oddala vlogo brez izvida iz RA, ki sem ga dobila 2 dni kasneje in sem izvid osebno nesla na ZD LJ Center,kjer je zasedala komisija, pristojna za moj primer. Pozanimaj se, kdaj in kje zasedajo, čimprej vse oddaj, na CSD-ju naj bodo obveščeni o tem, zakaj si oddala tako pozno in da potrebuješ čimhitrejši odgovor, da te potem res obravnavajo že, ko se 1. sestanejo.
|
|
|
|