|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Podaljšana porodniška in s.p.
5.10.2005 11:11:25   
Tasika
Sem samostojna podjetnica in me zanima kako je pri nas s podaljšano porodniško do otrokovega 3. leta. Ali je katera z enakim statusom koristila?

Pa še to, a je podaljšana porodniška pravica, ali pa se mora delodajalec strinjati?  

Lep pozdrav
tasika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Podaljšana porodniška in s.p.
5.10.2005 12:57:07   
Larisa Hercog
Ker sem tudi sama novopečena s.p. jevka, me zanima kako je z uveljavitvijo porodniške? Ali ti je ravno tako priznana in dobiš povračilo stroškov oz. dajatev? Nisem se še soočala s to temo, ker pri našem malčku še nisem imela tega statusa,bi ti pa bila hvaležna za kakšno informacijo.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Podaljšana porodniška in s.p.
5.10.2005 14:23:06   
Tasika
Za porodniško ni bilo problema. Osnova je zadnjih 12 bruto zavarovalnih osnov (poglej na obračun prispevkov), oz. kot razumem bo pri tebi kombinacija plače in prispevkov. Kot 'delodajalec' pa ti jih potrdijo na občini.

Sem pa ravno iz telefona z CSOD in pazi: SAMOZAPOSLENI IN LASTNIKI DRUŽB NIMAMO PRAVICE DO DELA S POLOVIČNIM DELOVNIM ČASOM. GROOOOZA! Pa kam gre ta država, kaj pa enakost državljanov. Samo zato ker ne hodim k drugemu delodajalcu v službo mi pač oni ne bodo plačevali prispevkov od minimalne plače. Ker bi to izkoriščali, mi je rekla na centru. A poslanci lahko 50 jurjev zatelefonirajo, men pa ne morejo plačat 25 jurjev prispevkov. Saj ne da meni ta denar dajo, ampak in ene črne luknje v drugo. Sem besna kt user posted image

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Larisa Hercog)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?