Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 13:27:55
|
|
|
|
urška
|
po mojih izkušnjah je gor ceneje. posebi hauck. ali pa bruin. za ostale firme niti ne vem. splača se ti iti v toys pogledat.
|
|
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 13:33:13
|
|
|
|
muki1
|
Jaz sem tudi kupila voziček v Avstrijskem Babycentru. Je bil lep,pa relativno poceni ( 45.000,00 ) brez lupinice. J je še dokaj v dobrem stanju,pa sem ga orink rabila. Samo firme me pa ne vprašaj, ker nimam pojma.
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 14:17:21
|
|
|
|
sarazan
|
Odvisno, katero firmo bi rada. Načeloma so cene kar enake za enake izdelke, ki jih dobiš pri nas, ali pa celo malenkost dražje. Se pa da dobiti marsikaj ceneje, če ti firma (in mogoče v kakšnem primeru s tem tudi kakovost) ni pomembna.
|
|
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 16:30:42
|
|
|
|
babylove
|
Splača se pogledat na e-bay; jaz sem tako kupila voziček z avtosedežem za točno polovico ceneje kot je stal v trgovini popolnoma isti model. Pa še na dom ti ga pripeljejo .
|
|
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 18:55:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva vse kupila v AUT . Se je kar splačalo, pa še na tiste cene sva dobila 5% popust na gotovino. Tega pri nas Baby center niti ariel ne nudijo
|
|
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 21:27:20
|
|
|
|
eya
|
Verjetno bova kupila Peg perego ali pa Quinny, vsekakor eno od bolj poznanih firm, predvsem zaradi tega, ker ne bi kupovala kar nekaj na slepo, ampak kaj, kar je že preizkušeno. Lp!
|
|
RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? 7.12.2005 21:34:40
|
|
|
|
rija
|
quinny je v avstriji definitivno dražji, za pp pa ne vem.... primerjava: marela (ne vem kako se ji reče, zapp?) je bila v A 199 eur pri nas pa 34 tisoč.,...
< Sporočilo je popravil rija -- 7.12.2005 21:37:12 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?