eya -> Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 12:36:46)
A ima kdo info, kako je s cenami v Celovcu? In kakšna je ponudba? Me zanima, če se sploh splača it pogledat še v Avstrijo. Pa lp!
urška -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 13:27:55)
po mojih izkušnjah je gor ceneje. posebi hauck. ali pa bruin. za ostale firme niti ne vem. splača se ti iti v toys pogledat.
muki1 -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 13:33:13)
Jaz sem tudi kupila voziček v Avstrijskem Babycentru. Je bil lep,pa relativno poceni ( 45.000,00 ) brez lupinice. J je še dokaj v dobrem stanju,pa sem ga orink rabila. Samo firme me pa ne vprašaj, ker nimam pojma.
sarazan -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 14:17:21)
Odvisno, katero firmo bi rada. Načeloma so cene kar enake za enake izdelke, ki jih dobiš pri nas, ali pa celo malenkost dražje. Se pa da dobiti marsikaj ceneje, če ti firma (in mogoče v kakšnem primeru s tem tudi kakovost) ni pomembna.
babylove -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 16:30:42)
Splača se pogledat na e-bay; jaz sem tako kupila voziček z avtosedežem za točno polovico ceneje kot je stal v trgovini popolnoma isti model. Pa še na dom ti ga pripeljejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Anonimen -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 18:55:28)
Midva sva vse kupila v AUT . Se je kar splačalo, pa še na tiste cene sva dobila 5% popust na gotovino. Tega pri nas Baby center niti ariel ne nudijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
eya -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 21:27:20)
Verjetno bova kupila Peg perego ali pa Quinny, vsekakor eno od bolj poznanih firm, predvsem zaradi tega, ker ne bi kupovala kar nekaj na slepo, ampak kaj, kar je že preizkušeno. Lp!
rija -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 21:34:40)
quinny je v avstriji definitivno dražji, za pp pa ne vem....
primerjava: marela (ne vem kako se ji reče, zapp?) je bila v A 199 eur pri nas pa 34 tisoč.,...
urška -> RE: Po voziček/lupinico v Avstrijo? (7.12.2005 22:05:18)
za quinny ne vem; peg perego saj v toysu nimajo nimajo ne vem kakšne ponudbe - najbrž zato ker je italijanski, lahko ti dam primerjavo za hauckovo lupinico: v toysu 40 evrov pri nas 33.000,00 sit...ista. je pa to tista, ki paše na suopprja6. tko da meni se ne zdi da je tako kot je rekla sarazan....
je pa res e bay tudi dobra ideja; tam namreč nimaš samo rabljenih stvari, kot najbrž že veš... jaz ponavadi gledam na ebay.de.