Nika v službi
|
No, ja, odvisno, kako na stvar pogledaš. Mene pa moti, če se nekdo "usaja", češ koliko časa traja osebku pred čakajočim, da nakupi svoje. Hm, moje mnenje je pač, da ima vsak pravico nakupiti toliko in za toliko, kolikor pač misli, da potrebuje ali pa zgolj želi. Tvoj problem je, če imaš s tem probleme. Pojdi v drugo vrsto, zapusti trgovino ali pa nakuri prodajalca, ker ne dela hitreje. Ali pa se preprosto skuliraj. Kaj češ, ljudje smo različni. Jaz se vedno poskušam postaviti v drugo vlogo, potem mi je marsikatera situacija lažje razumljiva ali pa lažje ohranim mirne živce. Pa še o plastiki - dandanes je nuja, kdor prisega na gotovino, hodi bolj malo po svetu. Dandanašnji še hotelske rezervacije ne moreš narediti, ne da bi se izkazal z vsaj eno kreditno kartico. Potem je ta plastika še precej nezanesljiva (pa ni razlog zgolj v prekoračenju limita - mimogrede, spet človeška zloba - zakaj pa takoj vsak pomisli, da nekdo nima kritja, če mu kartica ne gre skozi?!), trgovine ne sprejemajo vedno vseh kartic in potem je pač nujno, da imaš vsaj dve. Jaz sem obredla že dobršen del sveta in vam rečem, da te povsod hudo čudno gledajo, če začneš ven vlečt gotovino, posebej še malce večje vsote. Nasprotno pa te nihče čudno ne gleda, če potegneš ven kreditno kartico.
|