|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po brazilsko...
3.1.2012 10:10:06   
Anonimen
To je pa bilo skoraj enakovredno porodu! Bolelo kot user posted image . Kozetičarka pravi naj spet rpidem čez 3 tedne pa da bo potem bolje. Na koliko časa pa potem hodite? Ker jaz resno razmišljam, da je to nepotrebno trpinčenje nežne ženske kožeuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po brazilsko...
3.1.2012 11:13:15   
uškinamama
Bila trikrat.Prvič , zadnjič in nikoli več. Pravzaprav sem jo popihala , ko je bilo obdelano le pol frčafelce user posted image . Ma ni variante, da grem še enkrat.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2012 11:19:22   
Anonimen
najprej vprašanje: ti to delaš zase ali za.... ?
kot drugi vse je odvisno od kozmetičarke in od kozmetike,ki jo ima!!ne boli nič

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2012 11:20:32   
kajajaka
ah, kakšna primerjava s porodom user posted image user posted image user posted image  kr neki...

Ja, prvič je vedno bolj boleče, ker imajo dlake močne korenine, če potem hodiš redno na 3-4 tedne po par obiskih ne boli več. Meni je to zakon in ne menjam več za nobene britvice in vraščene dlake...

Glede pripombe o nepotrebnem trpinčenju... če se ti tako zdi, potem pač ne iti več. Saj nikjer ne piše, da je nujno iti, a ne? Odločitev posameznice pač.

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2012 11:21:11   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

najprej vprašanje: ti to delaš zase ali za.... ?
kot drugi vse je odvisno od kozmetičarke in od kozmetike,ki jo ima!!ne boli nič

A to mene sprašuješ?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2012 11:55:34   
Anonimen
A brazilsko je čisto brez dlačice? Verjetno gre za to.... user posted image  Sem malo za svetom jaz....
Kakorkoli, od mene je to ''zahteval'' prejšnji, recimo da fant, vendar je to meni čisto out. Kot bi bila eno nerazvito dete. In zaradi drugih si tega sigurno nebi šla delat. Pa, da ne bo pomote, imam pa vedno lepo urejeno ..... Jaz v glavnem se sigurno nebi trpinčila... naj bo še nevem kako moderno  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2012 13:57:37   
kajajaka
2. anonimna, gre za brez dlačice čisto spodaj... zgoraj se večinoma pusti črtico user posted image

Če bi šla le zaradi fanta, potem je to res mimo.

Da je zgolj moderno bi pa težko rekla. Pri meni gre bolj za občutek boljše, lažje higiene - enako kot pod pazduho. Si ne predstavljam, da dvignem roke, pa je spodaj grmiček... in enako je pri mednožju.

Zdaj se mi pa eno drugo vprašanje poraja? user posted image  A potem ste spodaj vse kosmate? Ali se brijete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2012 20:26:51   
Anonimen
No, jaz sem tista, ki do sedaj ni vedela kaj je brazilska... user posted image Hvala za pojasnilo...

Naj še odgovorim na vprašanje... Jaz se tudi brijem, očitno po brazilsko... vendar uporabljam kar žiletko, ker ni boleče. Je pa tudi meni tako bolj higijensko in je občutek boljši  kot, da bi bila kosmata.

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
4.1.2012 21:35:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2012 7:34:51   
Anonimen
mater ste čudne.Po brazilsko se nikakor ne moreš brit-to ni brazilska.

Brazilska depilacija, ki se ji z drugima izrazoma reče tudi playboy ali tanga depilacija, ne pomeni, da si kakorkoli odstranite tisti del dlačic, ki bi sicer kvaril pogled na vaš bikini. Pomeni le eno, to je, da vam z vročim voskom odstranijo VSE dlačice, kar jih imate tam spodaj, in vam pustijo le diskretno črtico dlačic na sredini.

Torej tudi dlačico okrog anusa gredo goodbyje.
Žiletka se nikakor ne more primerjati z braislko.Po brazilski imaš gladko kožo več tdnov,po britju pa ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2012 14:37:54   
posh
Še jaz dodam svojo izkušnjo. Bila to poletje prvič (no prejšnje poletje). Bolelo me je za znoretuser posted image . Trajalo malo več kot 1 urouser posted image  (brala pa kako to zrihtajo v 15min.) Potem sem bila rdeča, koža me je bolela na dotik in kaj je sledilouser posted image  user posted image  user posted image PIKICE!!!! ,rdeče, nato se je še to vse zagnojilo in je trajalo 1 teden, da sem prišla v normalo. Tako. Ali je bilo do moje kože, ali je bilo  zelo neprofesionalno narejeno. Še vedno nimam poguma poskusit znova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2012 9:52:15   
ronja
Nimam pojma, kake ste mele ve porode, ampak kar se mene tiče, ni niti približno primerljivo! (Porod veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko bolj boli, da ne bo nesporazuma)!
Bila sem do zdaj 2x, prvič iz firbca in praktičnosti za čez poletje, potem nama je bilo všeč in sem šla še 1x - zdaj bo mogoče tudi praktično, da mi ne težijo z britjem v p. (ne maram britja, me pika) in kar se mene tiče, to precej manj boli kot pa popadki, pa tudi 10 min. tega ali pa 10 min popadkov ni primerljivo. Vsaj meni. Pa sem mela lepe naravne porode (mogoče pa lih zato, ker nisem mela nič proti bolečinamuser posted image ).

Potrebno res ni - če ti je muka in se ti cost - benefit ne pokrije, valjda ne hodit, zakaj bi se mučila? če ti je pa všeč in/ali praktično, pa se ti ne zdi tako hudo, pa pojdi. To je res čisto od vsake odvisno. Meni je recimo nepredstavljivo, da bi se brila, niso mi všeč žiletke, ne maram, da pika, zato se nisem nikoli brila. Mi je pa včasih zanimivo probat kaj drugega in mi je bilo to čisto ok. Drži pa nekje 5 tednov, baje, meni je res.

Je pa res, da je bilo hitro fertig, pa da nimam problemov s kožo, je kozmetičarka rekla, da naj se prvi dan umivam samo z vodo, brez mila, potem pa vse normalno in da jaz ziher ne bom mela nobenih problemov, ker mam dobro kožo - nimam pojma, kako ona to vidi, ampak ona je profi, jaz pa ne;). No, vsekakor je mela prav. Verjetno je bilo res rdeče takoj po tem - kar je logično, pikic se pa ne spomnim, mogoče so bile 1. dan, vsekakor naslednji dan ne več. Zdaj pa tako nisem nič videla, hehe.

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.1.2012 9:55:22 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2012 22:56:58   
Klarita
Hodim redno, že več kot dve leti. Ne gre drugače. Sem se navadla, bolečina je zanemarljiva, dlake čist razredčene in tanke. Tudi ko so, jih skoraj ne občutiš. Meni je zakon in niti slučajno se več ne brijem. Raje potrpim kak teden in grem k mojstrici...user posted image

< Sporočilo je popravil Klarita -- 8.1.2012 22:58:27 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2012 23:24:50   
pejka
Klarita, kaj pa je z vnetji? Meni je ena rekla, da ti brazilska lahko povzroči vnetje? Kolk je to res?

A mi lahko poveš kam hodiš, ker vidim da si s svojo kozmetičarko res zadovoljna. Bi jest tut full rada šla, pa nočem it nekam, kjer potem ne bom zadovoljna.

Aja, pa še to koliko časa potem ne rabiš it spet, predno ti zrastejo nove dlake?

Hvala

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2012 12:36:27   
Klarita
Nič ne vem o kakem vnetju. Po britju sem vedno imela vse vneto in pikice rdeče pa takoj spet male iglice. Zdaj nimam nič. Koža se je navadla, dlake so vedno tanjše in problemov ni. Zdaj pozimi grem nekje na mesec in pol do dva, poleti pa vsak mesec enkrat in je mir. Jaz hodim v Mariboru. Info dam na ZS.

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2012 18:45:26   
honey
Tudi jaz zdaj hodim na brazilsko že več kot 2 leti. In mi je super. Evo, ravno danes sem bila user posted image Ja, od začetka sicer bolj boli oz. cuka, ampak potem se navadiš, dlake so tanjše, nimajo več tako močnih korenin, manj jih je... v glavnem se da preživet brez panike. Da pa brazilska traja 1 uro user posted image Midve sva s sestro hodile skupaj h kolegici, ki to dela in sva bile obe konec v 20-25 min. Ne vem, mene zrihta v 10 min, skupaj s podpazduhami mogoče 15 min max. Pa sem se prej brila in ne zamenjam več voska za žiletko, nikakor. Tudi pod pazduho si poleti kar s silkepilom potegnem čez, ko dlake zrastejo, da niso moteče. Pozimi pa počakam tiste 4 tedne, da grem spet na depilacijo.

Mislim, da je najvažnejše to, da greste nekam, kjer to že dlje časa delajo in ne, da se učijo na vas. Ker to pa verjamem, da boli user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.2.2012 17:07:30   
Katya_1985
Mene pa zanima ce hodi katera na Obali na brazilsko in kam hodi ? Hvala :) 

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2012 8:15:25   
TomTaylor
pod pazduho z voskom? AU.

Odkar sem si jaz sama voskala bikini predel in bila po "posegu" naslednji dan vijolično modra, si ne upam it niti h kozmetičarki, čeprav vem, da bi absolutno bolje opravila kot sem sama. user posted image

Se kar brijem, klinc.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Katya_1985)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2012 21:16:12   
Katya_1985
Jaz sem pa uporabljala depilacijski strojcek(padlo mi je iz glave kako se mu rece) :D prvic je bolelo kot user posted image vsakic naslednjic pa je bilo boljse..Ko sem uporabljala prvic vosek sama pa sem tudi mislila da bom umrla od bolecine,pa tudi modrice so bile prisotne naslednje dni kot da me je kdo pretepel :) Mislim da je boljse da dela to nekdo ki se spozna na to .. :) Jaz bi rada  ugotovila kje lahko to naredim na Obali .. Ce mogoce katera ve ? 

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?