ronja -> RE: Po brazilsko... (6.1.2012 9:52:15)
|
Nimam pojma, kake ste mele ve porode, ampak kar se mene tiče, ni niti približno primerljivo! (Porod veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko bolj boli, da ne bo nesporazuma)! Bila sem do zdaj 2x, prvič iz firbca in praktičnosti za čez poletje, potem nama je bilo všeč in sem šla še 1x - zdaj bo mogoče tudi praktično, da mi ne težijo z britjem v p. (ne maram britja, me pika) in kar se mene tiče, to precej manj boli kot pa popadki, pa tudi 10 min. tega ali pa 10 min popadkov ni primerljivo. Vsaj meni. Pa sem mela lepe naravne porode (mogoče pa lih zato, ker nisem mela nič proti bolečinam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ). Potrebno res ni - če ti je muka in se ti cost - benefit ne pokrije, valjda ne hodit, zakaj bi se mučila? če ti je pa všeč in/ali praktično, pa se ti ne zdi tako hudo, pa pojdi. To je res čisto od vsake odvisno. Meni je recimo nepredstavljivo, da bi se brila, niso mi všeč žiletke, ne maram, da pika, zato se nisem nikoli brila. Mi je pa včasih zanimivo probat kaj drugega in mi je bilo to čisto ok. Drži pa nekje 5 tednov, baje, meni je res. Je pa res, da je bilo hitro fertig, pa da nimam problemov s kožo, je kozmetičarka rekla, da naj se prvi dan umivam samo z vodo, brez mila, potem pa vse normalno in da jaz ziher ne bom mela nobenih problemov, ker mam dobro kožo - nimam pojma, kako ona to vidi, ampak ona je profi, jaz pa ne;). No, vsekakor je mela prav. Verjetno je bilo res rdeče takoj po tem - kar je logično, pikic se pa ne spomnim, mogoče so bile 1. dan, vsekakor naslednji dan ne več. Zdaj pa tako nisem nič videla, hehe.
|
|
|
|