|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počitnice v hotelu Sol Umag-svetujte!Meta2-ja...
20.4.2005 14:19:42   
Tia27
No pa se bomo odpravili z našo enoletnico v ta hotel.Ker še nikoli nismo bili v njem, nas zanima kakšne so kaj vaše izkušnje, če je že kdo bil:zmeden:,vem da je bila Meta2 z dvojčicam pred kratkim, pa me zanima kako je bilo.Povejte mi a je hrana vredu?:zmeden2:Na kaj naj bomo pozorni, ko gremo dol z enoletnico:zmeden:.Kaj pa wellnesi in savne, ki jih ponujajo, so ok?Da si mamica valda lahk mal privošči:darilo:.Najlepša hvala za odgovore in lepe pozdrave prav vsem staršem ;)in poljubčke otročkom.:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.4.2005 14:41:36   
Tajča & Jaka
Zivjo,
jaz sem bila v hotelu Sol Umag lani novembra, v 8.mesecu nosečnosti in je bilo res super :bravo:. Hrana je odlična in zelo okusna, tako da res lahko izbiraš tudi med zdravo hrano. Wellnes je tudi super, tako dsa boš sigurno našla kaj zase.Zelo priporočam ;).
Lepe počitnice,
pa,pa

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2005 15:02:08   
Čiračara
Baje je ta hotel MEGA!!!
Hrane kolikor češ in ne vem koliko sort:)
LP

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2005 15:19:14   
Bib
Mi smo bili en mesec nazaj v hotelu Sol Elite Koralj.
Ta hotel spada v isto verigo hotelov kot Sol Umag, tako da se nimaš kaj bat. Sobe so res lepe in čiste, hrane je pa ogormno in to kakršno hočeš.
Zajterk je od 7-10h, večerja pa od 19-21h.

Več o hotelu si pa lahko pogledaš na adriatica.net.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Admin

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!